ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γ.Σγουρός: «Σε εκλογικό κέντρο δεν δόθηκε ψηφοδέλτιο της παράταξής μας»

Γ.Σγουρός: «Σε εκλογικό κέντρο δεν δόθηκε ψηφοδέλτιο της παράταξής μας»

Στο 1ο ΕΠΑΛ Νέας Σμύρνης ψήφισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, εκφράζοντας τον προβληματισμό του για μια εκλογική «παραφωνία» που σημειώθηκε σε εκλογικό κέντρο της Εκάλης.

Ο Γιάννης Σγουρός υποστήριξε, συγκεκριμένα, ότι νωρίς το πρωί σε εκλογικό κέντρο της Εκαλης δεν δόθηκε σε ψηφοφόρο το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του, τονίζοντας ότι το υπουργείο Εσωτερικών και οι αρμόδιες Αρχές θα πρέπει να επιληφθούν του ζητήματος.

Μιλώντας προς τους δημοσιογράφους, ο κ. Σγυρός σημείωσε ότι «σήμερα οι πολίτες ασκούν το ύψιστο δημοκρατικό τους δικαίωμα για την ευρωβουλή τους δήμους και τις περιφέρειες όλης της χώρας».

Σγουρός: Να μην παίρνουμε αψήφιστα την εκλογή περιφερειάρχη
Στη συνέχεια, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν «δυναμικά την παράταξή μας από τον πρώτο γύρο, την Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής, που έχει αποδείξει ότι και ξέρει και μπορεί να πετύχει να διοικήσει αποτελεσματικά την περιφέρεια Αττικής», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Σγουρός εξέφρασε τη βεβαιότητά του πως όλοι έχουν αντιληφθεί ότι η εκλογή περιφερειάρχη είναι μια πολύ σημαντική απόφαση, μια απόφαση που δεν πρέπει όλοι να την παίρνουμε αψήφιστα, είπε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.