Λευκάδα: Με δυσκολία διεξάγονται οι εκλογές – Προβλήματα στις εφορευτικές

Λευκάδα: Με δυσκολία διεξάγονται οι εκλογές – Προβλήματα στις εφορευτικές

Με δυσκολία διεξάγονται οι εκλογές στη Λευκάδα, καθώς σε πολλά, από τα 71 συνολικά εκλογικά τμήματα, δεν είναι επαρκής ο αριθμός των εφορευτικών επιτροπών.

Οι συνδυασμοί που διεκδικούν Δήμο Λευκάδας είναι συνολικά πέντε. Παράλληλα, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξάγονται οι εκλογές στο Μεγανήσι όπου οι υποψήφιοι για το δήμο Μεγανησίου είναι δύο, ενώ τα εκλογικά τμήματα είναι πέντε στο σύνολό τους.

Εκνευρισμός στην Κρήτη
Την ίδια στιγμή, η έλλειψη μελών εφορευτικών επιτροπών και οι τετραπλές κάλπες είχαν ως αποτέλεσμα να προκύψουν σοβαρά προβλήματα σε εκλογικά κέντρα του Ηρακλείου Κρήτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οπως αναφέρει το cretalive.gr, στον Αγιο Σύλλα υπήρξε αντικατάσταση δικαστικού αντιπροσώπου λόγω αδιαθεσίας, ενώ στην παλιά Ακαδημία έχουν σχηματιστεί ουρές μιας και οι δικαστικοί αντιπρόσωποι προσπαθούν -σχεδόν- μόνοι να τα βγάλουν πέρα. Ομοίως προβληματική είναι η εικόνα και σε άλλα εκλογικά τμήματα όπως το 4ο Γυμνάσιο – Λύκειο στη Θέρισσο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.