ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ναύπλιο: Πήγαν να ψηφίσουν στις εκλογές… καβάλα στα άλογα (βίντεο)

Ναύπλιο: Πήγαν να ψηφίσουν στις εκλογές… καβάλα στα άλογα (βίντεο)

Ασυνήθιστο μέσο επέλεξαν δύο αγρότες στο Ναύπλιο για να πάνε στις κάλπες, προκειμένου να ψηφίσουν για τις εκλογές: έφτασαν εκεί… καβάλα στα άλογά τους.

Ο Αριστείδης Τσιρίκος και ο Αγγελος Χουντάλας σίγουρα έκαναν την πιο εντυπωσιακή άφιξη σε εκλογικό κέντρο την Κυριακή. Θέλοντας να δείξουν την αγάπη τους για τα ζώα, καθώς η καθημερινότητά τους σχετίζεται με αυτά λόγω επαγγέλματος, καβάλησαν τα άλογά τους και πήγαν στο εκλογικό τμήμα στα Λευκάκια Ναυπλίου.

Μόλις έφτασαν εκεί, οι δύο αγρότες έδεσαν τα άλογά τους απ’ έξω, σε μια σκηνή που θύμιζε κάτι από… γουέστερν και μπήκαν μέσα προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό δικαίωμά τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.