ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βίντεο: Καυγάς Δένδια-Τζανακόπουλου για τα «συγχαρητήρια»

Βίντεο: Καυγάς Δένδια-Τζανακόπουλου για τα «συγχαρητήρια»

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο πάνελ του Open για να σχολιάσει τα πρώτα αποτελέσματα του exit poll. Εκεί ανέφερε «ας μην βιαζόμαστε να βγάλουμε πολιτικά συμπεράσματα από το exit poll. Εμείς θα περιμένουμε τα επίσημα αποτελέσματα για να τοποθετηθούμε».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φαίνεται να υπέστη τη στρατηγική ήττα που επεδίωκε η ΝΔ και ένα ολόκληρο μιντιακό σύστημα» και συμπλήρωσε: «Αντιθέτως είναι ένας από τους μεγάλους πόλους του πολιτικού συστήματος με αξιώσεις να πετύχει νίκη στις επερχόμενες εκλογές».

Σε κόντρα ήρθε με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Νίκο Δένδια για το αν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έπρεπε να πει συγχαρητήρια στη Νέα Δημοκρατία μιας και τα exit poll δίνουν επικράτηση του κόμματος της Πειραιώς από 5 έως 7%.

Ο κ. Δένδιας ανέφερε ότι «θα μάθετε να συγχαίρετε τους αντιπάλους σας. Η Δημοκρατία είναι σχολείο». Με τον κ. Τζανακόπουλο να απαντά ότι «θυμηθήκατε την αλαζονεία του 2014».

Νωρίτερα ο κ. Τζανακόπουλος σχολίασε ότι: «Είδα μεγάλο ενθουσιασμό για πτώση ακροδεξιάς. Δεν έχουμε πτώση της Χρυσής Αυγής. Ελπίζω να είναι όσο πιο χαμηλά γίνεται. Να είναι χαμηλότερα και από το ΚΚΕ. Έχουμε μεγάλο ποσοστό στην ελληνική Λύση. Ίδια λογική, φασιστική πολιτική κατεύθυνση. Μην βιαζόμαστε να πανηγυρίσουμε λοιπόν».

Δεύτερον, ο πρωθυπουργός είχε ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης για τα θετικά μέτρα και την επέκταση του δημοσιονομικού χώρου, ελπίζω, επειδή καιροφυλακτούν πολλοί να μην αμφισβητηθούν αυτά τα μέτρα εξαιτίας του αποτελέσματος των ευρωεκλογών, εάν αυτό είναι αντίστοιχο με όσα προβλέπει το exit poll. Καιροφυλακτούν πολλοί για να αμφισβητήσουν αυτά τα μέτρα και στο εξωτερικό και στο εσωτερικό.

Τρίτον, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι ο ελληνικός λαός έχει υποστεί πάρα πολλά. Ο ΣΥΡΙΖΑ κλήθηκε να κυβερνήσει σε μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση, με εξαιρετικούς δημοσιονομικούς περιορισμούς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=118&v=ctO3rZ-5e-M

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.