Πειραιάς: Ιστορικό αποτέλεσμα για τον Δήμο, λέει ο Μώραλης

Πειραιάς: Ιστορικό αποτέλεσμα για τον Δήμο, λέει ο Μώραλης

Πολύ μεγάλο αποτέλεσμα στην ιστορία του δήμου Πειραιά χαρακτήρισε το ποσοστό της κάλπης ο Γιάννης Μώραλης. Την ερχόμενη Κυριακή να πάμε δυναμικά για την μεγάλη νίκη, για έναν Πειραιά όπως τον ονειρευόμαστε, είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος… αφιέρωσε ένα τραγούδι στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό έγιναν από πλήθος κόσμου και οπαδούς του Ολυμπιακού στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού Πειραιάς Νικητής ο υποψήφιος και νυν δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και ο επικεφαλής της ΠΑΕ Ολυμπιακός και δημοτικός σύμβουλος Πειραιά Βαγγέλης Μαρινάκης. Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης δήλωσε τα εξής:

«Πειραιώτες Πειραιώτισσες καλησπέρα. Ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου γι αυτό το πολύ σημαντικό αποτέλεσμα γι αυτή την πρώτη νίκη.Την ευγνωμοσύνη μου την ικανοποίησή μου και να δηλώσω πιο δυνατός.Είναι πραγματικά συγκινητικό 4,5 χρόνια μετά την άσκηση διοίκησης, να ανεβάζουμε τα ποσοστά μας κατά 11 με 12 μονάδες να αναγνωρίζει ο κόσμος την προσπάθεια, να αναγνωρίζει ο κόσμος το δημοτικό έργο, να αναγνωρίζει την προσπάθεια που κάναμε πέρα από κόμματα και περιχαρακώσεις ,να δώσουμε μια νέα πνοή στον Πειραιά.

Θέλω να ευχαριστήσω όσους μας στήριξαν και μας ψήφισαν.Να εκφράσω το σεβασμό μου και σε αυτούς που δεν μας επέλεξαν και τους καλώ όλους μαζί την επόμενη Κυριακή να κάνουμε μια πολύ μεγάλη νίκη για τον «Πειραιά Νικητή» για τον Πειραιά μας Είναι πραγματικά ένα συγκλονιστικό αποτέλεσμα για εμάς, είναι ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα στην ιστορία του δήμου Πειραιά .Θέλω να σας ευχαριστήσω και να εκφράσω μία ακόμα φορά την ευγνωμοσύνη μου και να ζητήσω να είσαστε μαζί μας για ακόμα 7 μέρες μέχρι την επόμενη Κυριακή για να κάνουμε την τελική μεγάλη νίκη».

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο επικεφαλής της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος δήλωσε:

«Την Παρασκευή το βράδυ σας είπα ότι ο Πειραιάς μίλησε, ότι ο Πειραιάς ψήφισε, ο Πειραιάς κέρδισε.

Σήμερα ο Πειραϊκός λαός έδωσε απαντήσεις, έδωσε απαντήσεις σε όλους τους συκοφάντες και τους έστειλε στο σπίτι τους

Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα, έχουμε άλλη μία εβδομάδα να συνεχίσουμε τον ωραίο αυτόν αγώνα. Για την τελική μας νίκη. Αλλά ξέρετε μέχρι σήμερα δεν απάντησα σε πάρα πολλούς.

Παρόλα αυτά ο Πειραϊκός λαός έδειξε το εξής σήμερα, ότι όλους αυτούς τους συκοφάντες τους έχει γυρίσει την πλάτη άρα δεν χρειάζεται να τους απαντήσω εγώ, απαντήσατε όλοι εσείς. Παρόλο που πέσανε στη λάσπη και στο βούρκο που οι ίδιοι έχτισαν όλο αυτό τον καιρό,εμείς θα τους δώσουμε το χέρι και τους λέμε ελάτε μαζί μας για έναν Πειραιά περήφανο.

Για έναν Πειραιά που δεν θα έχει εξαιρέσεις ,όλοι μαζί. Από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να σας ευχαριστήσω όλους εσάς που μου δώσατε τη δύναμη με το χαμόγελό σας, με την αγκαλιά σας και να ξέρετε ότι σας περιμένουμε όλους την ερχόμενη Κυριακή για τη μεγάλη τελική νίκη.Θα είμαι δίπλα σας και πάμε δυναμικά για έναν Πειραιά όπως τον ονειρευόμαστε.Ο Ελληνικός λαός μίλησε Το μόνο που έχουμε να πούμε σε τρεις συκοφάντες οι οποίοι είναι ο κ.Μπελαβίλας ο κ.Τσίπρας και ο κ.Καμμένος σε αυτούς τους τρεις θα τους αφιερώσω ένα ωραίο τραγούδι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.