Γ.Μπιτάκου: «Έρχεται η Ένωση του Πατριωτικού χώρου;»

Γ.Μπιτάκου: «Έρχεται η Ένωση του Πατριωτικού χώρου;»

Στην Ένωση του κατακερματισμένου Πατριωτικού χώρου όπως επιθυμεί η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού στοχεύει η πρωτοβουλία της Γεωργίας Μπιτάκου και του Κινήματος Διέξοδος Ελλάς, να καλέσει όλα τα πατριωτικά κόμματα αυτή την Τετάρτη στις 20:00 προκειμένου να δημιουργήσουν την Συνομοσπονδία Πατριωτικών Κομμάτων που θα συμμετέχει ως μια φωνή στις Εθνικές Εκλογές 30 Ιουνίου.

«Δοκιμάσαμε μέσα από τις κινητοποιήσεις, τα συλλαλητήρια, τις ομιλίες, τα ρεπορτάζ να σταματήσουμε τον όλεθρο που οδηγούν την πατρίδα μας οι πολιτικές δυνάμεις που έχουν υποταχθεί στα κελεύσματα της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Και το μόνο που πετύχαμε ήταν η ενίσχυση του δικομματισμού και να εναλλάσονται στην εξουσία αυτοί που μας κατέστρεψαν. Φτάνει πια!

Ή θα ενωθούμε οι πατριωτικές δυνάμεις ή θα δούμε στις μέρες μας τον Ελληνισμό να πεθαίνει!

Σε όλη την Ευρώπη υπερίσχυσαν οι πατριωτικές δυνάμεις και στην Ελλάδα παραμείναμε από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη!

Την Τετάρτη θα πέσουν οι μάσκες όποιος συναινέσει στην Ένωση- και ήδη το έχουν κάνει οι 10 στους 25 – θέλει πραγματικά τη σωτηρία της Ελλάδας οι υπόλοιποι είναι υπολογοι στον Ελληνικό Λαό να απαντήσουν γιατί θα αντιταχθούν στην Ένωση», επισήμανε η πρόεδρος του Πατριωτικού Κινήματος Διέξοδος Ελλάς.

Αναμένοντας λοιπόν το αποτέλεσμα της Τετάρτης που θα μεταδοθεί live και από το pronews.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.