«Πανικός» στα εγκαίνια της Σοφίας Λουκέρη στην Αθήνα (βίντεο-φωτο)

«Πανικός» στα εγκαίνια της Σοφίας Λουκέρη στην Αθήνα (βίντεο-φωτο)

Ούτε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, ούτε ο καύσωνας αλλά ούτε και η απεργία των μέσων μαζικής μεταφοράς που προκάλεσε κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της Αθήνας δεν στάθηκαν εμπόδιο για τους εκατοντάδες φίλους και υποστηρικτές της Υποψήφιας Βουλευτή Α’ Αθηνών κας Σοφίας Λουκέρη που πραγματοποίησε σήμερα τα εγκαίνια του πολιτικού της γραφείου που βρίσκεται στην πλατεία του Άγιου Παντελεήμονα Αχαρνών.

Το γραφείο ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών Επίσκοπος Θεσπιών κ. Συμεών, ενώ στην εκδήλωση εκτός από τους εκατοντάδες φίλους και υποστηρικτές της κας Λουκέρη παρευρέθηκαν και δύο ακόμη κορυφαίοι Υποψήφιοι Βουλευτές στην Α’ Αθηνών η πρώην Υπουργός Όλγα Κεφαλογιάννη αλλά και ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης.

Μέρος της ομιλίας της Σοφίας Λουκέρη μετά την τελετή των εγκαινίων

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.