Α.Τσίπρας: «Αυτοί που ζητούν να μας ξανακυβερνήσουν είναι οι ίδιοι που χρεωκόπησαν τη χώρα»

Α.Τσίπρας: «Αυτοί που ζητούν να μας ξανακυβερνήσουν είναι οι ίδιοι που χρεωκόπησαν τη χώρα»

Μιλώντας στην Τήλο, στο πλαίσιο της περιοδείας του στα Δωδεκάνησα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είπε ότι «είμαστε περήφανοι διότι κάναμε πράξη την υπόσχεση μας να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια».

Παράλληλα άσκησε κριτική στη ΝΔ λέγοντας ότι «αυτοί που ζητούν να μας ξανακυβερνήσουν είναι οι ίδιοι που χρεοκόπησαν τη χώρα και την οδήγησαν στο ΔΝΤ, είναι οι ίδιοι που υλοποιούσαν τις περικοπές που ζητούσαν οι δανειστές, προχώρησαν σε απολύσεις, που οδήγησαν σε αφανισμό τη μεσαία τάξη με δυσβάσταχτη φορολογία και σε ανεργία ένα εκατομμύριο εργαζομένους».

Και συνέχισε λέγοντας «σήμερα αντιπαρατίθενται δύο σχέδια, το δικό μας που λέει ότι συνεχίζουμε όλοι μαζί στην έξοδο από την κρίση, να γευτούμε τους καρπούς από την ανάπτυξη, να μειώσουμε τα φορολογικά βάρη και να επεκτείνουμε τα κοινωνικά δικαιώματα, και το άλλο σχέδιο που έχει τίτλο “ο καθένας μόνος του και όποιος αντέξει”, το σχέδιο που λέει όποιος είναι πιο δυνατός, πιο ισχυρός, πιο πονηρός και οι υπόλοιποι ας πρόσεχαν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.