Novartis: Ποιοι θα δουν τη δικογραφία και πότε θα γίνουν οι ενημερώσεις

Novartis: Ποιοι θα δουν τη δικογραφία και πότε θα γίνουν οι ενημερώσεις

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση από την πλευρά της κυβέρνησης της απόφασης της όσον αφορά την σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση Novartis για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να ανακοινωθεί από το βήμα της ολομέλειας η διαβίβαση της δικογραφίας στη Βουλή. Σύμφωνα με πληροφορίες την ανακοίνωση θα κάνει ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας μόλις ολοκληρωθεί η διάσκεψη των προέδρων που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Αμέσως μετά δύο βουλευτές από κάθε κόμμα θα κατευθυνθούν στην ειδική αίθουσα όπου βρίσκεται η δικογραφία προκειμένου να την μελετήσουν. Θα έχουν τη δυνατότητα μόνο να κρατήσουν σημειώσεις και όχι να βγάλουν φωτογραφίες τις σελίδες της δικογραφίας καθώς θα υπάρχουν φρουροί της Βουλής στην συγκεκριμένη αίθουσα για να αποτρέψουν κάτι τέτοιο. Δυνατότητα για να πάρουν αντίγραφο θα έχουν μόνο οι εμπλεκόμενοι που αναφέρονται στην δικογραφία. Κατά συνέπεια αντίγραφο θα πάρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκ μέρους του τέως πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα αλλά φυσικά και οι συνεργάτες του τέως αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με βάση τον σχεδιασμό του Μεγάρου Μαξίμου μόλις το κυβερνών κόμμα έχει πλήρη γνώση διά των κυβερνητικών βουλευτών που θα δούνε την δικογραφία και τα όσα αναγράφονται σε αυτή και με βάση τις καταθέσεις των κ. Σαμαρά Βενιζέλου και του αντεισαγγελέα Αγγελή, θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις τόσο από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ όσο και από το μέγαρο Μαξίμου και όπως όλα δείχνουν η οδός που θα επιλεγεί είναι η σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.