ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Υπόθεση Novartis: Κατάθεσε γνωστός εκδότης και διαφημιστής

Υπόθεση Novartis: Κατάθεσε γνωστός εκδότης και διαφημιστής

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται όλα τα “παρακλάδια” της υπόθεσης Novartis.

Εκτός από τις εξελίξεις στη Βουλή, την έρευνα στον Άρειο Πάγο και την αντίστοιχη στο Πρωτοδικείο με αφορμή τις καταγγελίες Τουλουπάκη, σήμερα το πρωί εμφανίστηκε ενώπιον του πταισματοδίκη ο γνωστός εκδότης και διαφημιστής σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για νομιμοποίηση χρημάτων, που φέρονται να σχετίζονται με δωροδοκίες πολιτικού προσώπου.

Ο διαφημιστής είχει υποβάλλει μηνύσεις σε βάρος των προστατευόμενων μαρτύρων για ψευδή κατάθεση και συκοφαντική δυσφήμηση, ενώ σήμερα κλήθηκε από τον πταισματοδίκη που έχει αναλάβει την υπόθεση προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας – μηνυτής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται, ότι η εισαγγελική δίωξη φαίνεται να στηρίζεται σε στοιχεία για την ύπαρξη συγκεκριμένων διαφημιστικών εταιριών που πιθανολογείται πως εξυπηρέτησαν τη Novartis στην ροή “μαύρων” ποσών παρέχοντας κάλυψη μέσω «εικονικών ή υπερκοστολογημένων τιμολογίων»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.