ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ηγουμενίτσα: Επίσκεψη Καμμένου στο Κεντρικό Λιμεναρχείο

Ηγουμενίτσα: Επίσκεψη Καμμένου στο Κεντρικό Λιμεναρχείο

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Θεσπρωτία, επισκέφθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

Ο κ. Καμμένος συναντήθηκε με τον κεντρικό λιμενάρχη, τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς και τους λιμενοφύλακες, με τους οποίους συζήτησε τα θέματα που αφορούν το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας και το Λιμενικό Σώμα.

Παράλληλα, είχε ξεχωριστή συνάντηση με το Σωματείο των λιμενικών, οι οποίοι επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στον πρώην προϊστάμενο του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

«Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή επισκέφθηκα το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας. Επιθυμώ να συγχαρώ ιδιαίτερα τον κ. λιμενάρχη και το προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου για τις μεγάλες επιτυχίες στην αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης και στη δίωξη των ναρκωτικών. Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας σχηματίζει τις περισσότερες δικογραφίες μετά το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας. Αποτελεί λαμπρό παράδειγμα για το Λιμενικό Σώμα, που, παρά τις αντίξοες συνθήκες, την επίθεση στα οικονομικά των λιμενικών, τη στέρηση ακόμα και του δικαιώματος της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, οι άνδρες και οι γυναίκες του Λιμενικού Σώματος συνεχίζουν και επιτελούν ευόρκως το καθήκον τους» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.