Πρωτοφανές: Πλημμύρισε το Πρωτοδικείο Αθηνών και στεγνώνουν τις δικογραφίες με πιστολάκι (βίντεο)

Πρωτοφανές: Πλημμύρισε το Πρωτοδικείο Αθηνών και στεγνώνουν τις δικογραφίες με πιστολάκι (βίντεο)

Δικογραφίες και δικαστικές αποφάσεις απλώθηκαν στο πάτωμα για να στεγνώσουν καθώς η έντονη βροχόπτωση είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το αρχείο του Πρωτοδικείου Αθηνών και όλα αυτά στην Ελλάδα του 2019.

Όπως μπορείτε να δείτε στο σχετικό ρεπορτάζ το οποίο προβλήθηκε από την εκπομπή του open TV «Ώρα Ελλάδος 7», οι υπάλληλοι του πρωτοδικείου αναγκάζονται σε κάθε ισχυρή βροχή να στεγνώνουν της υπόθεσης που βρίσκονται στο αρχείο με πιστολάκι.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή ο Θανάσης Κόκκινος, μέλος του διοικητικού συμβουλίου των δικαστικών υπαλλήλων της Αθήνας, «έχουμε ζητήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό τη μεταφορά του αρχείου. Οι τρύπες που βρίσκονται στο ταβάνι έχουν ως αποτέλεσμα κάθε φορά που βρέχει να παρουσιάζεται αυτό το φαινόμενο».

Στα υπόγεια του Εφετείου Αθηνών στεγάζονται τα αρχεία από το Πρωτοδικείο της Αθήνας, όλων των ετών μέχρι και το 2015.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του OPEN TV

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.