ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πρόταση ανατροπής από Δ.Καλογερόπουλο στην Αυτοδιοίκηση

Πρόταση ανατροπής από Δ.Καλογερόπουλο στην Αυτοδιοίκηση

  Ο Γραμματέας της Περιφέρειας Αττικής Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο οποίος επελέγη την προηγούμενη εβδομάδα από τον Αντώνη Σαμαρά και για το κομματικό αξίωμα του Γραμματέα Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας, είναι ένα από τα στελέχη της “γαλάζιας” Παράταξης που έχουν προχωρημένη εμπειρία στον χώρο των τοπικών κοινωνιών, έχοντας διατελέσει επί δυο θητείες δήμαρχος Αιγάλεω.

  Στο πλαίσιο αυτό, έχει σημασία η πρόταση την οποία κατέθεσε πριν από μερικές μέρες στη συνέλευση της Ένωσης των Περιφερειαρχών, για δυο διαφορετικά ψηφοδέλτια στις επόμενες εκλογές για την Αυτοδιοίκηση, ένα για την ανάδειξη των περιφερειακών συμβούλων, στο οποίο θα μπορούν οι εκλογείς να επιλέξουν από κοινή λίστα όλων των παρατάξεων, και ένα για τους επικεφαλής των συνδυασμών.

  Η πρόταση Καλογερόπουλου μοιάζει να βρίσκεται στο πνεύμα του Αντώνη Σαμαρά, καθώς και ο Πρωθυπουργός έχει πάγια διατυπώσει την άποψη ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα πρέπει να παραμείνει μακριά από τα κόμματα, και να επιλέγονται οι καλύτεροι από όλες τις παρατάξεις, ώστε να αντιμετωπιστούν καλύτερα οι ανάγκες των τοπικών κοινωνιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.