ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Θόδωρος Τσουκάτος: «Πήρα την πολιτική ευθύνη λέγοντας την αλήθεια – Δέχτηκα σιωπηλά συκοφαντίες ψέμματα διαστρεβλώσεις»

Θόδωρος Τσουκάτος: «Πήρα την πολιτική ευθύνη λέγοντας την αλήθεια – Δέχτηκα σιωπηλά συκοφαντίες ψέμματα διαστρεβλώσεις»

Για δικαίωση κάνει λόγο ο Θόδωρος Τσουκάτος ο οποίος απαλλάχθηκε λόγω παραγραφής στη δίκη για την υπόθεση Siemens. «Δέχτηκα σιωπηλά συκοφαντίες, ψέμματα, διαστρεβλώσεις», αναφέρει σε δήλωσή του.

Ο Θόδωρος Τσουκάτος στη δήλωσή του αναφέρει ότι πήρε την πολιτική ευθύνη λέγοντας την αλήθεια και τελικά δικαιώθηκε. Τονίζει πως όλο αυτό διάστημα των 11 ετών πάλευε μόνος του μέχρι την σημερινή απόφαση του δικαστηρίου, ενώ εκφράζει την ελπίδα μία από τις επικείμενες μεταρρυθμίσεις να αφορά τη διαφάνεια και το πολιτικό χρήμα.

«Πήρα την πολιτική ευθύνη λέγοντας την αλήθεια και η δικαίωση ήρθε μετά από 11 χρόνια. Στη διάρκεια αυτών των 11 χρόνων απολύτως μόνος (με ελάχιστες εξαιρέσεις δημόσιας στήριξης από τους συναγωνιστές μου) δέχτηκα σιωπηλά συκοφαντίες, ψέμματα, διαστρεβλώσεις. Με πίκρα τα αφήνω όλα πίσω. Ελπίζω και εύχομαι μία από τις επικείμενες μεταρρυθμίσεις να αφορά τη διαφάνεια και το πολιτικό χρήμα. Ευχαριστώ τον δικηγόρο μου Διονύση Γκούσκο», δήλωσε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί πως στη δίκη Siemens 22 άτομα καταδικάστηκαν και οι υπόλοιποι 27 απαλλάχθηκαν λόγω παραγραφής των αξιόποινων πράξεων που τους αποδίδονταν. Αρχικά στο εδώλιο είχαν παραπεμφθεί 64 κατηγορούμενοι ωστόσο δέκα εξ αυτών απεβίωσαν μέχρι να τελειώσει η δίκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.