Μανώλης Γλέζος: Σοβαρή αλλά σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του – Εχθές δέχθηκε την επίσκεψη του Βασίλη Κικίλια

Μανώλης Γλέζος: Σοβαρή αλλά σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του – Εχθές δέχθηκε την επίσκεψη του Βασίλη Κικίλια

Συνεχίζει να αποδεικνύει ότι είναι μαχητής ο 97χρονος Μανώλης Γλέζος. Η εισαγωγή του στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ την περασμένη Τρίτη για προγραμματισμένο έλεγχο νευρολογικής πάθησης δεν εξελίχθηκε όπως αναμενόταν, ωστόσο ο ίδιος δεν κάμφθηκε ούτε λεπτό λόγω της πορείας που έλαβε η νοσηλεία του και η οποία συνεχίστηκε στη Μονάδα του Καρδιολογικού Τμήματος.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του, ο ασθενής νοσηλεύεται σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση στην Καρδιολογική Μονάδα – η σταθερότητα της κατάστασης κάθε ασθενή μέσα σε μία Μονάδα όπως η Καρδιολογική ή η ΜΕΘ ή η ΜΑΦ εκτιμάται ως θετικό στοιχείο και αφήνει ένα μικρό περιθώριο αισιοδοξίας για την έκβαση της διαδρομής του.

Πάντως, έως και χθες το βράδυ ο κ. Γλέζος διατηρούσε την επαφή με το περιβάλλον μέσα στη Μονάδα. Άλλωστε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης είχε δεχθεί την επίσκεψη του υπουργού Υγείας, κ. Βασίλη Κικίλια ο οποίος ζήτησε και ενημερώθηκε από τους γιατρούς για την υγεία του εμβληματικού στελέχους της Αριστεράς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως εξήγησαν οι γιατροί, ο ασθενής είχε εισαχθεί για τον έλεγχο νευρολογικής πάθησης που αντιμετωπίζει, ωστόσο στη συνέχεια εκδήλωσε συμπτώματα καρδιολογικής φύσεως και κρίθηκε αναγκαίο να παρακολουθηθεί και από τους καρδιολόγους. Υπενθυμίζεται ότι ο 97χρονος έχει καρδιολογικό ιστορικό, οπότε η παραμονή του στη Μονάδα διασφαλίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παροχή της αναγκαίας περίθαλψης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.