Κ.Χατζηδάκης: «Η Ελλάδα υψώνει τη φωνή της – Με σταθερότητα και αποφασιστικότητα θα υπερασπιστεί τα συμφέροντά της»

Κ.Χατζηδάκης: «Η Ελλάδα υψώνει τη φωνή της – Με σταθερότητα και αποφασιστικότητα θα υπερασπιστεί τα συμφέροντά της»

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, στη… σκιά των τουρκικών προκλήσεων, ανέφερε πως το ελληνικό πρόγραμμα εξορύξεων και ερευνών θα προχωρήσει κανονικά.

«Δεν επηρεαζόμαστε από το τι κάνει η Τουρκία, δεν ετεροπροσδιοριζόμαστε, προχωρούμε το πρόγραμμα κανονικά και με μεγάλη φροντίδα για το περιβάλλον» σημείωσε.

«Η Ελλάδα από το 2014 έχει παραχωρήσει 13 οικόπεδα σε Ιόνιο και Νότια της Κρήτης. Επί ΣΥΡΙΖΑ παραχωρήθηκαν τέσσερα οικόπεδα, δυο στο Ιόνιο και δυο νοτίως της Κρήτης στα οποία μετέχουν η γαλλική TOTAL και η αμερικανική EXXON Mobil, με τον ΣΥΡΙΖΑ να μην ψηφίζει τις δικές του παραχωρήσεις» ανέφερε ο κ. Χατζηδάκης.

«Ούτε γειτονεύουν ούτε έχουν έναντι ακτές Τουρκία και Λιβύη, το σύμφωνό τους δεν έχει καμία αξία» επισήμανε ο υπουργός. «Η Ελλάδα παίζει σωστά τα χαρτιά της, η Τουρκία είναι απομονωμένη στο γελοίο θέμα με Λιβύη. Καταδικάστηκε η στάση της από ΗΠΑ, Ρωσία, ΕΕ, Αίγυπτο και ο πρωθυπουργός θα θέσει το θέμα στη Σύνοδο Κορυφής» πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η Ελλάδα υψώνει τη φωνή της δεν παραιτείται των δικαίων της με σταθερότητα και αποφασιστικότητα θα υπερασπιστεί τα συμφέροντά της» επισήμανε ο υπουργός Περιβάλλοντος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.