ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νόνη Δούνια: «Ο πρώτος προϋπολογισμός της Κυβέρνησης θέτει στο επίκεντρο τους πολίτες και τις ανάγκες τους»

Νόνη Δούνια:  «Ο πρώτος προϋπολογισμός της Κυβέρνησης θέτει στο επίκεντρο τους πολίτες και τις ανάγκες τους»

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νόνη Δούνια, κατά τη διάρκεια ομιλίας της στη δεύτερη μέρα συζητήσεων για τον προϋπολογισμό του 2020, ανέφερε πως «Ο πρώτος προϋπολογισμός της Κυβέρνησης θέτει στο επίκεντρο τους πολίτες και τις ανάγκες τους, εφαρμόζοντας πολιτικές ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής».

«Ο προϋπολογισμός του 2020 έχει πάνω από όλα κοινωνικό πρόσημο με παρεμβάσεις για την οικογένεια και την υπογεννητικότητα, όπως η παροχή επιδόματος 2.000 ευρώ στις νέες οικογένειες, για κάθε παιδί που γεννιέται από την 1η Ιανουαρίου, με διευρυμένα εισοδηματικά κριτήρια που καλύπτουν πάνω από το 90% των οικογενειών, αλλά και με την υπαγωγή των ειδών βρεφικής ηλικίας στον χαμηλό συντελεστή ΦΠΑ του 13%», είπε η βουλευτής της ΝΔ και αναφέρθηκε στην πρόνοια για την οδική ασφάλεια, «με σημαντική μείωση του ΦΠΑ στα κράνη των μηχανών που δείχνει έμπρακτα τη βούληση της Κυβέρνησης να περιορίσει το δραματικό φαινόμενο των τροχαίων ατυχημάτων στη χώρα μας. Η κ. Δούνια αναφέρθηκε και στην αναμόρφωση της φορολογίας, για τα φυσικά πρόσωπα, με εισαγωγικό συντελεστή 9%, στην αύξηση του αφορολόγητου για κάθε παιδί και στη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών για τους απασχολούμενους πλήρους απασχόλησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρώτος προϋπολογισμός της κυβέρνησης, είπε επίσης, θέτει τα θεμέλια για ισχυρή ανάπτυξη με μεγαλύτερη ρευστότητα, μεγαλύτερο διαθέσιμο εισόδημα για όλους, περισσότερες επενδύσεις και καλύτερες δουλειές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.