ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Nέα Δημοκρατία: «Ο Δραγασάκης έβγαλε ψεύτη τον Τσίπρα»

Nέα Δημοκρατία: «Ο Δραγασάκης έβγαλε ψεύτη τον Τσίπρα»

  Η Νέα Δημοκρατία σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Γιάννη Δραγασάκη στη ΝΕΤ υποστήριξε ότι με τα λεγόμενά του «χαρακτήρισε επί της ουσίας ψεύτη τον αρχηγό του κ. Τσίπρα, αμφισβητώντας στην πράξη όλες τις δεσμεύσεις του κόμματός του».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Συγγρού:

  «Ο υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής κ. Δραγασάκης χαρακτήρισε επί της ουσίας ψεύτη τον αρχηγό του κ. Τσίπρα, αμφισβητώντας στην πράξη όλες τις δεσμεύσεις του κόμματός του.

  Ο κ. Δραγασάκης χθες, γκρέμισε το δόγμα του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα ακυρώσει με έναν νόμο το Μνημόνιο, αποκαθιστώντας κατώτατο μισθό και συντάξεις στα προ κρίσης επίπεδα και καταργώντας το λεγόμενο “χαράτσι της ΔΕΗ”.

Με περισσή ειλικρίνεια, ο κ. Δραγασάκης δήλωσε επί λέξει ότι:

· την κατάργηση του “χαρατσιού” θα την εξετάσουν μόνον για ορισμένες κατηγορίες πολιτών (π.χ. άνεργοι)

· θα ήταν ανεύθυνο να ισχυριστεί ότι καταργείται η εισφορά αλληλεγγύης χωρίς να την αντικαταστήσει με κάτι άλλο

· δεν πρόκειται να αποκαταστήσει τις συντάξεις στα επίπεδα που βρίσκονταν πριν 3-4 χρόνια

· δεν μπορεί να εγγυηθεί την αποκατάσταση του κατώτατου μισθού

  Είναι προφανές ότι ένας από του δύο, είτε ο κ. Τσίπρας που ισχυρίζεται ότι με έναν νόμο θα επαναφέρει μισθούς- συντάξεις στα προ κρίσης επίπεδα, είτε ο κ. Δραγασάκης λέει ψέματα. Περιμένουμε άμεσα να μας διευκρινίσουν τα λαλίστατα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αν καλύπτονται από τις δηλώσεις του υπεύθυνου οικονομικής πολιτικής τους.

  Και κάτι ακόμα: Στη χθεσινή του συνέντευξη, ο κ. Δραγασάκης κάνει λόγο για δημιουργία “πολεμικού συμβουλίου”, σε περίπτωση που εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν γίνουν αποδεκτές οι θέσεις του από την Ευρώπη. Ποια είναι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ γι αυτό; Συμφωνεί με την άποψη Δραγασάκη; Γιατί, αν συμφωνεί, τέτοιες απόψεις είναι απαράδεκτες, επικίνδυνες για τη διεθνή εικόνα της χώρας και μόνο διχόνοια σπέρνουν στον Ελληνικό λαό».

  Άμεση ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος μίλησε για σύγχυση στο επικοινωνιακό επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας.

  «Είναι προφανές ότι το επικοινωνιακό επιτελείο της Ν.Δ. βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση και δεν μπορεί να απαντήσει στις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για μια κοινωνικά δίκαιη έξοδο από την κρίση μέσω της ακύρωσης της μνημονιακής πολιτικής. Περαστικά τους.

  Δυστυχώς, όμως, για αυτούς, η διαστρέβλωση και η συκοφαντία είναι το τελευταίο προπύργιο μιας κυβέρνησης που καταρρέει υπό το βάρος της ισοπεδωτικής της πολιτικής», επισημαίνει στην απάντησή της η Κουμουνδούρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.