ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κόντρα Α.Γεωργιάδη – Δ.Παπαδημούλη για την δήλωση Τσίπρα: «Άσε τις ανοησίες» – «Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας»

Κόντρα Α.Γεωργιάδη – Δ.Παπαδημούλη για την δήλωση Τσίπρα: «Άσε τις ανοησίες» – «Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας»

Κόντρα στο Twitter ξέσπασε μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Δημήτρη Παπαδημούλη, με αφορμή τον Αλέξη Τσίπρα.

Η ατάκα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για «έλεγχο στους αρμούς της εξουσίας», προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τα υπόλοιπα κόμματα, μεταξύ των οποίων και της κυβέρνησης. Ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε την δήλωση του πρώην πρωθυπουργού, με τον κ. Παπαδημούλη να του επιτίθεται μέσω Twitter.

«Αυτά που είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ είναι χούντα»! Το εκστόμισε με μεγάλο θράσος, ο υμνητής της Χούντας, το ορφανό του Παττακού, ο Αδωνις Γεωργιάδης. Προφανώς κρίνει «εξ ιδίων τα αλλότρια». Δεν δεχόμαστε μαθήματα σεβασμού της δημοκρατίας από πατεντάτους ακροδεξιούς», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter.

Γεωργιάδης: Άσε τις ανοησίες και πες μας τι εννοούσε

Η απάντηση του υπουργού Ανάπτυξης ήταν άμεση. Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε ως «ανοησίες» τα σχόλια του κ. Παπαδημούλη και τον «κάλεσε» να απαντήσει τι ακριβώς εννοούσε ο κ. Τσίπρας με την συγκεκριμένη δήλωση, τονίζοντας πως είναι βέβαιος πως δεν έχει απάντηση…

«Τώρα δεν αφήνεις τις ανοησίες να μας εξηγήσεις ποιοι είναι οι Αρμοί της Εξουσίας που πρέπει να ελέγξετε την επομένη φορά και που δεν μπορέσατε να ελέγξετε την προηγουμένη;…και ξέρω ότι δεν θα απαντήσεις διότι δεν έχεις τί να πεις!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/status/1229140866842886146

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.