ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ ο «Μάξιμος Σαράφης» – Την Δευτέρα η κατάθεσή του με κρυμμένα χαρακτηριστικά και αλλοιωμένη φωνή

Εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ ο «Μάξιμος Σαράφης» – Την Δευτέρα η κατάθεσή του με κρυμμένα χαρακτηριστικά και αλλοιωμένη φωνή

Εμφανίστηκε, πριν λίγο, στη ΓΑΔΑ ο «Μάξιμος Σαράφης» και πλέον οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Προανακριτικής Επιτροπής, η οποία διερευνά τυχόν ευθύνες του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης στην υπόθεση της Novartis, είναι ραγδαίες!

Πρόκειται για το έναν εκ των δύο προστατευόμενων μαρτύρων (σ.σ. “Αικατερίνη Κελέση” η έτερη μάρτυρας) που ήταν… άφαντοι τις τελευταίες ημέρες, καθώς τους ζητούσαν να παραιτηθούν της ανωνυμίας τους.

Τώρα, θα καταθέσει από απόσταση, δηλαδή θα είναι σε αίθουσα της ΓΑΔΑ με κρυμμένα τα χαρακτηριστικά του και με αλλοιωμένη την φωνή του.

«Είμαι έτοιμος να καταθέσω», τόνισε, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει την προσεχή Δευτέρα, 24.02.2020.

Η χρονική συγκυρία δεν είναι φυσικά τυχαία.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να καταθέσει τη Δευτέρα.

Είχε προηγηθεί ο Άρειος Πάγος ο οποίος απέρριψε το αίτημα της προανακριτικής της Βουλής οι προστατευόμενοι μάρτυρες «Μάξιμος Σαράφης» και «Αικατερίνη Κελέση» να βγάλουν την «κουκούλα» που εκ του νόμου δικαιούνται να φορούν και θα καθορίσουν εκείνοι τον τρόπο με τον οποίο επιθυμούν να καταθέσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ολα αυτά, σύμφωνα με έγγραφη απάντηση του εποπτεύοντα αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Παναγιώτη Μπρακουμάτσου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.