ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Novartis: Εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ ο μάρτυρας «Σαράφης» – Έτοιμος να καταθέσει

Novartis: Εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ ο μάρτυρας «Σαράφης» – Έτοιμος να καταθέσει

Τέλος στο θρίλερ της πολυήμερης αναμονής των δύο προστατευόμενων μαρτύρων φαίνεται πως μπαίνει. Λίγο πριν τις 4 το απόγευμα της Δευτέρας ο προστατευόμενος μάρτυρας «Σαράφης» έφτασε στη ΓΑΔΑ, ώστε να καταθέσει στην προανακριτική επιτροπή της υπόθεσης Novartis.

Ο Μάξιμος Σαράφης θα καταθέσει με τεχνικά μέσα. Υπενθυμίζεται εξάλλου πως η πλειοψηφία της προανακριτικής επιτροπής για την Novartis στην έκτακτη συνεδρίαση της αποφάσισε να κάνει σεβαστές τις αποφάσεις του Αρείου Πάγου και να εξετάσει τους μάρτυρες με βάση την δική τους επιθυμία, δηλαδή με τεχνικά μέσα, με αλλοίωση φωνής και χαρακτηριστικών και από διαφορετικό δωμάτιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πληροφορίες αναφέρουν πως η επικοινωνία βουλευτών και μαρτύρων θα γίνει μέσω κλειστού τηλεοπτικού κυκλώματος που θα έχει δυνατότητα μετάδοσης εικόνας και ήχου . Ομως οι προστατευόμενοι μάρτυρες αναμένεται να ζητήσουν την μετάδοση μόνο της αλλοιωμένης φωνής και όχι και εικόνας και αυτό γιατί στην απάντηση του ο Άρειος Πάγος ανέφερε επί της ουσίας πως οι μάρτυρες έχουν τη δυνατότητα να εξεταστούν όπως εκείνοι επιθυμούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.