ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Γιάννα Αγγελοπούλου: «Ούτε εγώ δεν μπορώ να δω τις εγγονές μου» (βίντεο)

Γιάννα Αγγελοπούλου: «Ούτε εγώ δεν μπορώ να δω τις εγγονές μου» (βίντεο)

Η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» μίλησε σε τηλεοπτικό κανάλι για την πανδημία του κορωνοϊού που πλήττει όλο τον πλανήτη, αλλά και για τους εορτασμούς που προγραμματίζονται για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου μίλησε και σε προσωπικό τόνο λέγοντας ότι και η ίδια δεν μπορεί να δει τις εγγονές της και τα παιδιά της. Και μάλιστα είπε ότι έχει αγωνία για την μητέρα της που ζει μόνη της στο Ηράκλειο. Αλλά είπε ότι παρά την αλλαγή του τρόπου ζωής όλων των πολιτών στην Ελλάδα και όλο τον πλανήτη μετά την εμφάνιση της πανδημίας του κορονοϊού, και τα αισθήματα φόβου και αγωνίας θα βγούμε όλοι πιο δυνατοί.

«Η σημερινή ημέρα που κανονικά είναι ημέρα παρελάσεων, μας βρίσκει διαφορετικά, σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Αλλά μας βρίσκει ενωμένους, υπεύθυνους και πειθαρχημένους» πρόσθεσε η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», επαινώντας γιατρούς, νοσηλευτές, καθώς και τα σώματα ασφαλείας για τη δουλειά που κάνουν αυτές τις κρίσιμες ώρες.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι όλο και περισσότεροι Έλληνες του εξωτερικού επιλέγουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, σημειώνοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση δείχνει να δουλεύει πραγματικά για το κοινό καλό. «Η Ελλάδα δίνει εμπιστοσύνη στον κόσμο» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Περνάμε μια δοκιμασία, αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τελειώσει και θα σταθούμε στα πόδια μας» υπογράμμισε η Γιάννα Αγγελοπούλου, τονίζοντας ότι αυτό θα οδηγήσει και στην «Ελλάδα του μέλλοντος».

«Η Ελλάδα πάει να γίνει πρότυπο χώρας. Με δημοκρατία, όπου ο κόσμος παίρνει τις κρίσιμες αποφάσεις, όχι με καθεστώς που διατάσσει» πρόσθεσε.

Ακόμα, η κ. Αγγελοπούλου αναφέρθηκε και στις ομοιότητες που έχει η σημερινή περίοδος με αυτήν του 2004 και των Ολυμπιακών Αγώνων. «Πολλά θυμίζουν το 2004, κυρίως οι εθελοντές» σημείωσε.

«Σημασία έχει ο καθένας να δώσει το μερίδιο που μπορεί στην κρίση που ζούμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφορικά με το σκοπό της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» όπως είπε δεν θα διοργανωθούν φιέστες και γλέντια, όπως πολλοί είπαν. «Δεν μιλάμε για κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος. Μέσα από χορηγίες θα χρηματοδοτηθούν δράσεις πολιτών σε όλη την Ελλάδα. Δράσεις που θα μείνουν στην Ελλάδα για την επόμενη μέρα» πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.