ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Λ.Γρηγοράκος: «Η Φώφη Γεννηματά ως αρχηγός προσπάθησε αλλά… δεν μπορεί»

Λ.Γρηγοράκος: «Η Φώφη Γεννηματά ως αρχηγός προσπάθησε αλλά… δεν μπορεί»

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδας Γρηγοράκος τοποθετήθηκε για το πως βλέπει τη Φώφη Γεννηματά ως αρχηγό του Κινήματος Αλλαγής.

Ο κ. Γρηγοράκος, για την συνεχή πτώση των ποσοστών του ΚΙΝΑΛ, ζήτησε να «αναληφθούν πρωτοβουλίες» από τη σημερινή ηγεσία, αλλά και τις από τις προηγούμενες της παράταξης, ενώ διερωτήθηκε «που είναι αυτός;»όταν κλήθηκε να σχολιάσει το ενδεχόμενο να αναλάβει καθήκοντα Προέδρου ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Το ΚΙΝΑΛ συρρικνώνεται διαρκώς. Η κ. Γεννηματά προσπάθησε, αλλά δεν μπορεί να συμβάλει στην αναζωογόνηση του κινήματος της Κεντροαριστέρας και δεν μπορούμε να παρακάμψουμε την ύπαρξη του τρίτου πόλου», υποστήριξε ο κ. Γρηγοράκος, εκτιμώντας ότι οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας αδυνατούν να καλύψουν τον κεντρώο χώρο , παρόλο που «το κενό αυτό υπάρχει».

Σχολιάζοντας την κατάσταση, αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να αναλάβει ο Νίκος Ανδρουλάκης την Αρχηγία του ΚΙΝΑΛ, αλλά όχι θετικά. Αναρωτήθηκε, «πού είναι αυτός» για να απαντήσει: «Είναι εξαφανισμένος. Διάλεξε το χώρο της Ευρώπης κι έναν καλό μισθό».

Ο κ. Γρηγοράκος αιτήθηκε να αναληφθούν πρωτοβουλίες για την ανασύνταξη των δυνάμεων του εκσυγχρονισμού και της σοσιαλδημοκρατίας, εκφράζοντας την άποψη ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις γι αυτό.

«Ο χώρος μας διαθέτει πλειάδα στελεχών και ικανών και άξιων. Αυτοί να επανενεργοποιηθούν” σημείωσε και χαρακτήρισε ως υποχρέωση της σημερινής ηγεσίας και των παλιότερων προέδρων να ανταποκριθούν στο ρόλο αυτό.«Δεν μπορεί αυτόν το χώρο να τον αφήσουμε έρμαιο. Δεν είμαστε 4,5 – 5 %” σχολίασε ο πρώην υπουργός.

Εμφανίστηκε «ανοιχτός σε όλα» σε ό,τι αφορά σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά «όμως δεν μπορεί να πηγαίνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευση συνοδευόμενος από άτομα που έχουν προκαλέσει την κοινή γνώμη», ξεκαθάρισε, δηλώνοντας την απορία του για την «εμμονή του πρώην πρωθυπουργού στα πρόσωπα αυτά», υπονοώντας σαφώς τον Παύλο Πολάκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ως προς τη διαχείριση της πανδημίας, τόνισε:«εγώ έχω εμπιστοσύνη στα άτομα που διαχειρίστηκαν την κρίση. Δεν θα έπαιζε πολιτικά παιχνίδια ο Σωτήρης Τσιόδρας. Τον ξέρω καλά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.