ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Προανακριτική Novartis: Ο Αλέξανδρος Τάρκας ζήτησε τον Αντώνη Σαμαρά σαν μοναδικό μάρτυρα

Προανακριτική Novartis: Ο Αλέξανδρος Τάρκας ζήτησε τον Αντώνη Σαμαρά σαν μοναδικό μάρτυρα

Μετά τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλος που ζήτησε που αιτήθηκε να υποβληθεί σε κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με τον Αντώνη Σαμαρά. Ο Αλέξανδρος Τάρκας ζήτησε και εκείνος να κληθεί ως μάρτυρας ο πρώην Πρωθυπουργός.

Ο Αντώνης Σαμαράς κλήθηκε ως μάρτυρας μετά από υποβολή δύο αιτημάτων. Αυτά υποβλήθηκαν ξεχωριστά από τον Γιάννη Φιλιππάκη (εκδότη της εφημερίδας «δημοκρατία») και τον Αλέξανδρο Τάρκα (εκδότη του περιοδικού «Άμυνα και Διπλωματία»). Οι δυο τους βρέθηκαν σήμερα ενώπιον της κοινοβουλευτικής επιτροπής, για να καταθέσουν σχετικά με καταγγελίες του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή.

Ο Γιάννης Φιλιππάκης κάλεσε 29 μάρτυρες, ενώ ο Αλέξανδρος Τάρκας (επί σειρά ετών στενότατος συνεργάτης του κ. Σαμαρά και προσωπικός του φίλος), ζήτησε μόνον τον πρώην Πρωθυπουργό, σε αυτή τη φάση τουλάχιστον.

Στις 11 Μαρτίου 2020 σε υπόμνημά του προς τη Βουλή ο κ.Τάρκας ανέφερε πως είχε γνωρίσει τον κ. Παπαγγελόπουλο σε δύο κοινωνικές εκδηλώσεις το 2019, ενώ τα γεγονότα στα οποία αναφέρεται ο κ. Μιωνής συνέβησαν την περίοδο 2016-2018.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αντίθετα, σε δικό του υπόμνημα, στις 3 Μαρτίου 2020 αναφέρει ο κ. Φιλιππάκης, ο κ. Σαμαράς είχε παρέμβει επανειλημμένα προς τον ίδιο και τον κ. Τάρκα, για να σταματήσουν τις καταγγελίες τους σε σχέση με τον κ. Μιωνή και τους άλλους καταθέτες που εμφανίζονταν στη λίστα Λαγκάρντ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.