ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το Τζέισον-Αντιγόνη ζητάει από τον Μητσοτάκη να αναγνωρίσει τον γάμο ομοφυλοφίλων: «Είσαι φιλελεύθερος δικαίωσέ το»

Το Τζέισον-Αντιγόνη ζητάει από τον Μητσοτάκη να αναγνωρίσει τον γάμο ομοφυλοφίλων: «Είσαι φιλελεύθερος δικαίωσέ το»

Ο Ιάσων Δούσης (Τζέισον-Αντιγόνη) ζητάει κατεπειγόντως από τον Κ.Μητσοτάκη «επειδή είστε φιλελεύθερος και πρέπει να το δικαιώσετε» να αναγνωρίσει τον γάμο των ομοφυλόφιλων!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=8x0pxGIOOfA&feature=emb_title

Έχει κατά καιρούς παρουσιαστεί σχεδόν ολόγυμνος σε πορείες κ διαδηλώσεις, και γράφοντας στο σώμα του συνθήματα «προοδευτικού περιεχομένου». Είτε φορώντας φόρεμα εισερχόμενος στη Βουλή για να παρακολουθήσει ψήφιση νομοσχεδίων ή στο Συμβούλιο της Επικρατείας για να παραστεί σε δίκη για τα θρησκευτικά στο σχολείο.

Πέρυσι, ξύρισε το κεφάλι του και ανέβασε φωτογραφία στο ίνσταγκραμ δίνοντας ένα προεκλογικό μήνυμα. Φέτος, κάνει την ίδια κίνηση, προκειμένου να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το αίτημά του για αναγνώριση του γάμου στα ομόφυλα ζευγάρια, λίγες ημέρες μετά την αποστολή γράμματος στον Πρωθυπουργό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η επιστολή στην οποία ο Ιάσων Δούσης ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην καθυστερήσει ούτε μέρα παραπάνω την κατοχύρωση του δικαιώματος στον γάμο και για τους ομοφυλόφιλους πολίτες, έρχεται τώρα να συνοδευτεί από το παρακάτω βίντεο. Ο γνωστός φροντιστηριούχος-ακτιβιστής ανεβάζει στα σόσιαλ μίντιά του ένα βίντεο την ώρα που ξυρίζει το κεφάλι του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.