Επίθεση Π.Λαφαζάνη σε Α.Τσίπρα: «Μήπως να κάνεις πρώτα μομφή στον εαυτό σου;»

Επίθεση Π.Λαφαζάνη σε Α.Τσίπρα: «Μήπως να κάνεις πρώτα μομφή στον εαυτό σου;»

«Πυρά» κατά Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, με αφορμή την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά του υπουργού Οικονομικών για την προστασία πρώτης κατοικίας.

Με άρθρο του στην εφημερίδα «Τα Νέα», ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ διερωτάται πότε ο Αλέξης Τσίπρας θυμήθηκε την προστασία της πρώτης κατοικίας. «Τώρα που βρέθηκε στην αντιπολίτευση» σημειώνει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και συνεχίζει: «Ως κυβέρνηση στέναζαν κάθε Τετάρτη στην αρχή τα Ειρηνοδικεία και μετά τα Συμβολαιογραφεία με πλειστηριασμούς σπιτιών φτωχών νοικοκυριών. Γιατί ως κυβέρνηση έστελνες Αλέξη, χωρίς έλεος τα ΜΑΤ και το αμαρτωλό Τμήμα «Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος» να χτυπούν αδίστακτα και να μαγνητοσκοπούν παράνομα τους πρώην συντρόφους σου που μάχονται για να σώσουν πρώτες κατοικίες».

Παράλληλα, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τονίζει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχε προχωρήσει για τον ίδιο σε εντολή σειράς δικαστικών διώξεων για τη συμμετοχή του στους αγώνες για την πρώτη κατοικία.

Σημειώνει, επίσης, ότι επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, με υπουργό τον Σταύρο Κοντονή μετατράπηκε σε ιδιώνυμο αδίκημα ο αγώνας για την προστασία της πρώτης κατοικίας.

Λαφαζάνης: Μήπως να κάνεις πρώτα μομφή στον εαυτό σου;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Καλές και άξιες οι μομφές τώρα στον Χρήστο Σταϊκούρα, αν και αρχιτέκτονας του δημευτικού εκτρώματος είναι ο Πρωθυπουργός, αλλά μήπως χρειάζεται, Αλέξη, να κάνεις επιτέλους πρώτα μια μομφή στον εαυτό σου για τα έργα σου και τους κακόφημους δρόμους που άνοιξες, για να πάρουν άλλοι στη συνέχει τη σκυτάλη να τους συνεχίσουν και να τους επιδεινώσουν;» καταλήγει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.