ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στην «Ενωτική Πρωτοβουλία» το κόμμα ΑΜΕΑ και το Κίνημα Αξιοπρέπειας

Στην «Ενωτική Πρωτοβουλία» το κόμμα ΑΜΕΑ και το Κίνημα Αξιοπρέπειας

Στην “Ενωτική Πρωτοβουλία” αποφάσισε τη συμμετοχή του και ο πολιτικός φορέας ΑΜΕΑ με πρόεδρο και ιδρυτή τον κ. Ιωάννη Κοντογιάννη και όπως έγραψαν στην επιστολή τους “το κόμμα ΑΜΕΑ συμφωνεί με το πνεύμα της ανοιχτής επιστολής – δημόσιας πρόσκλησης και είναι υπέρ τον συνεργασιών και της συμπόρευσης πολιτικών δυνάμεων, που επιδιώκουν από κοινού την εθνική αξιοπρέπεια, την κοινωνική δικαιοσύνη, την οικονομική ανάπτυξη και ευημερία για όλους τους Έλληνες πολίτες”. Το κόμμα ΑΜΕΑ συμμετείχε με στελέχη του στις εθνικές εκλογές του 2019 συνεργαζόμενο με κοινοβουλευτικό κόμμα και σύντομα θα μπορεί να έχει η “Ενωτική Πρωτοβουλία” πλήρες και τεκμηριωμένο πρόγραμμα για τους πολίτες Αμεα της χώρας.

Τις δυνάμεις του ενώνει και το ΚΙΝΗΜΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ που δραστηριοποιείται με ακτιβιστικές δράσεις στην Ελλάδα, στη Γερμανία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, προωθώντας το αίτημα για την πληρωμή από το γερμανικό κράτος του αναγκαστικού κατοχικού δανείου και των πολεμικών επανορθώσεων και αποζημιώσεων. Το ΚΙΝΗΜΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ εκπροσωπεί ο αγωνιστής Λευτέρης Κωνσταντινίδης, πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η “Ενωτική Πρωτοβουλία” έχει συγκροτηθεί με την ανοιχτή επιστολή – δημόσια πρόσκληση στις 21-5-2020 και συνεχίζει την προσπάθεια για τη συνένωση και τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση δημοκρατικών, πατριωτικών και κοινωνικών δυνάμεων της χώρας για να μπορέσει να συγκροτηθεί από την βάση του λαού ένα ενωτικό κίνημα με προοπτική εξουσίας, για να κάνει πράξη όλα όσα οραματίζονταν για την Ελλάδα πολλές γενιές αγωνιστών. Η ισότιμη συνεργασία και σύμπραξη πολλών εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων, κινήσεων και κινημάτων, αλλά και πρώην βουλευτών και αυτοδιοικητικών στελεχών συνεχίζεται με έντονο ρυθμό. Σε αυτή την ενωτική προσπάθεια χωρούν όλες οι υγιείς πολιτικές δυνάμεις της χώρας, πλην των πολιτικών άκρων. Ο στόχος είναι κοινός, να γίνει πρωταγωνιστής ο ελληνικός λαός στον αγώνα για εθνική ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία, κοινωνική δικαιοσύνη και ανάπτυξη με διάχυση της ευημερίας σε όλους τους πολίτες και σεβασμό στο περιβάλλον. Οι συζητήσεις με άλλους πολιτικούς φορείς συνεχίζονται αδιάκοπα προκειμένου να διαμορφωθεί ένα ευρύτατο δημοκρατικό μέτωπο, με πλειοψηφικό ρεύμα μέσα στην ελληνική κοινωνία. Η συμμετοχή στις ερχόμενες εθνικές εκλογές, όποτε προκηρυχθούν, θα γίνει με ισχυρά ενωτικά και νικηφόρα ψηφοδέλτια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.