Ο.Κωνσταντινόπουλος: «Οι υβριστές και οι “προσκυνητές” του Ανδρέα ταυτόχρονα»

Ο.Κωνσταντινόπουλος: «Οι υβριστές και οι “προσκυνητές” του Ανδρέα ταυτόχρονα»

«Πάνε με όλους αρκεί να διατηρήσουν την εξουσία» με αυτή την φράση τελείωσε η ανάρτηση του Βουλευτή Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.  Μία ανάρτηση που ήταν «αφιερωμένη» σε όσους διαχρονικά λασπολογούν και συκοφαντούν το ΠΑΣΟΚ και το έργο του.

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Βουλή που πραγματοποιείται έκθεση αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου.

Αναλυτικά στο προφίλ του έγραψε «Υβριστές και “προσκυνητές” ταυτόχρονα…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πριν από λίγο στη Βουλή, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης – αφιερώματος στον Ανδρέα Παπανδρέου. Εκεί βρέθηκαν ο κ. Τσίπρας και αρκετοί Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι δεν έκρυβαν τον ενθουσιασμό τους. Είναι οι ίδιοι, που σε κάθε ομιλία τους αναφέρονται σε αυτούς που “κατέστρεψαν την χώρα εδώ και 40 χρόνια”! Υβριστές και “προσκυνητές” ταυτόχρονα! “Μνημονιακοί” και “αντιμνημονιακοί” ταυτόχρονα! “Αριστεροί” και “δεξιοί” ταυτόχρονα! Πάνε με όλα και με όλους, αρκεί να διατηρηθούν στην εξουσία!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.