ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΛΑΕ έξω από τη Βουλή για τον ΟΛΠ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΛΑΕ έξω από τη Βουλή για τον ΟΛΠ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την είσοδο της Βουλής πραγματοποιούν αυτή την ώρα στελέχη της Λαϊκής Ενότητας, με αφορμή τη συζήτηση στο κοινοβούλιο για τη σύμβαση παραχώρησης του ΟΛΠ. Η ΛΑΕ κάνει λόγο για εξευτελισμό της ελληνικής κυβέρνησης και για υποταγή στην κινεζική εταιρεία, ενώ το «παρών» στη συγκέντρωση δίνει και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Οι Κινέζοι εξευτέλισαν κυριολεκτικά την ελληνική δημοκρατία. Εξευτέλισαν την ελληνική Βουλή. Δεν υπάρχει κυβέρνηση σε αυτή την χώρα, δεν υπάρχουν υπουργοί, δεν υπάρχουν βουλευτές, υπάρχει μόνο η Cosco. H Cosco υπαγορεύει και οι βουλευτές ψηφίζουν. Ξεπουλάνε το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας. Και δεν το ξεπουλάνε απλώς πληρώνουν την Cosco από πάνω για να το πάρει. Μιλάμε για το έγκλημα των εγκλημάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μιλάμε για το σκάνδαλο των σκανδάλων», ανέφερε ο κ. Λαφαζανης και τόνισε: «Εδώ δεν υπάρχουν μόνο πελώριες πολιτικές ευθύνες, υπάρχουν και κακουργηματικές ποινικές ευθύνες, οι οποίες ευθύνες θα αποδοθούν. Δεν θα επιτρέψουμε ο Πειραιάς να γίνει κέντρο παρεμπορίου και παρασιτικής οικονομίας. Ο Πειραιάς είναι στολίδι για την Ελλάδα δεν μπορεί να παραχωρηθεί και να εκποιηθεί στις Κινέζους. Μην νομίζουν κάποιοι ότι επειδή έχουν μια μνημονιακή συναινετική πλειοψηφία στη Βουλή ότι θα φέρουν και τον τόπο σε τετελεσμένα γεγονότα. Σήμερα θα πουλήσουν αλλά η πώληση θα ματαιωθεί. Οι Κινέζοι δεν θα μείνουν για πολύ καιρό στον Πειραιά και στην Ελλάδα. Οι Κινέζοι θα φύγουν και αυτοί που έχουν κάνει αυτά τα εγκλήματα θα κάτσουν στο σκαμνί και θα λογοδοτήσουν».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.