ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Π.Λαφαζάνης: «Δεν γίνεται απλή αναλογική με το 3%»

Π.Λαφαζάνης: «Δεν γίνεται απλή αναλογική με το 3%»

Επίθεση στην κυβέρνηση για ΟΛΠ και εκλογικό νόμο εξαπέλυσε ο γραμματέας του Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης. «Ο Πειραιάς θα μετατραπεί σε China Town, σε πόλη λαθρεμπορίου και παραοικονομίας», είπε, σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό Αlpha 989, υπογραμμίζοντας πως «η Cosco είναι κράτος εν κράτει στο λιμάνι». «Θα μπορούσε η Ελλάδα, με τα λιμάνια της δημόσια και ανασυγκροτημένα, να γίνει μεγάλο διαμετακομιστικό κέντρο με τεράστια οφέλη αλλά φθάσαμε στο σημείο να υπαγορεύει η Cosco νομοθετικές ρυθμίσεις, η κυβέρνηση να υπακούει και οι βουλευτές να ψηφίζουν», προσέθεσε χαρακτηριστικά.

Για τον διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα, είπε πως «θα έπρεπε να είναι φυλακή γιατί» -όπως προσέθεσε- «έχει κάνει μεγάλα σκάνδαλα, όπως το χάρισμα με “προίκα” της ΑΤΕ και του ΤΤ και δεν τον ελέγχουν». «Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη που δεν έχει ούτε Αγροτική ούτε Ταμιευτηριακή Τράπεζα», επισήμανε.

Για τις συντάξεις υπογράμμισε ότι «τον Αύγουστο θα έχουμε μεγάλες περικοπές στις συντάξεις». Χαρακτήρισε «μεγάλο ψεύτη» τον κ. Κατρούγκαλο γιατί «λέει ότι δεν κόβει τις συντάξεις, αλλά κάθε μήνα οι συνταξιούχοι βλέπουν να μειώνονται αυτά που παίρνουν». «Είναι κοροϊδία, δεν υπάρχει τσίπα σ’ αυτήν την κυβέρνηση», προσέθεσε.

Αναφερόμενος στον εκλογικό νόμο υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση καταφεύγει στην αλλαγή του, γιατί καταρρέει». Προσέθεσε ότι «με το όριο του 3% δεν υφίσταται απλή αναλογική. Ληστεύουν έδρες από τα μικρά κόμματα», ενώ για την ψήφο από τα 17 δήλωσε ότι προσωπικά δεν έχει αντίρρηση, αλλά τόνισε πως «η κυβέρνηση με αυτή τη ρύθμιση ψάχνει εκλογικά ερείσματα και πελατειακές σχέσεις».

Απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής στην αυριανή συγκέντρωση στις 19.00 στην Ομόνοια και την πορεία προς τα Γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Μέγαρο Μαξίμου κι από κει στο Σύνταγμα για την επέτειο του ΟΧΙ στο περσινό δημοψήφισμα, επαναλαμβάνοντας την πάγια θέση του για έξοδο της χώρας μας από την ευρωζώνη και επιστροφή στο εθνικό νόμισμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χαρακτήρισε το Brexit τη «μεγαλύτερη πολιτική βόμβα μετά το τέλος του Ψυχρού πολέμου» και τόνισε ότι «μετά από αυτή την εξέλιξη ο κόσμος και πολύ περισσότερο η Ευρώπη, δεν θα είναι ίδια» και επισήμανε ότι «το Brexit δίνει τη χαριστική βολή στην ευρωζώνη και την ΕΕ». «Το Βρετανικό δημοψήφισμα έχει αρχίσει να ξηλώνει την κάλτσα στην Ευρωζώνη και την ΕΕ», είπε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.