ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Για ξεπούλημα της Ελλάδας και εκποίηση φιλέτων από την κυβέρνηση κάνει λόγο ο Π.Λαφαζάνης

Για ξεπούλημα της Ελλάδας και εκποίηση φιλέτων από την κυβέρνηση κάνει λόγο ο Π.Λαφαζάνης

Για «ξεπούλημα της Ελλάδας και εκποίηση φιλέτων» κατηγόρησε την κυβέρνηση ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. Ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας έκανε λόγο για αντιδράσεις για τα μάτια του κόσμου και εξαπέλυσε επίθεση σε υπουργούς της κυβέρνησης.

«Έχω ακούσει πολλά λόγια που αποδείχθηκαν έπεα πτερόεντα, ο κ. Δρίτσας είχε ενστάσεις για την COSCO και όμως υπέγραψε φαρδιά – πλατιά» σημείωσε, ενώ για τον υπουργό Υποδομών είπε ότι «Για τα μάτια του κόσμου είναι αντιδράσεις όπως του Σπίρτζη… Πρόκειται για απεριόριστη υποκρισία, είχαμε μεταβίβαση των 14 αεροδρομίων φιλέτων στο γερμανικό δημόσιο τζάμπα για τον έλεγχο του τουρισμού» πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Λαφαζάνης δήλωσε ακόμη ότι οι ιδιωτικοποιήσεις στην πραγματικότητα είναι επανακρατικοποιήσεις, καθώς η COSCO ανήκει στο κινεζικό δημόσιο, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ πουλήθηκε σε κρατική ιταλική εταιρεία, ενώ και τη ΔΕΣΦΑ θέλει να πάρει η SOCAR που είναι κρατική αζέρικη εταιρεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.