ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Το μήνυμα της ΛΑΕ για τους θριάμβους Πετρούνια και Γιαννιώτη

Το μήνυμα της ΛΑΕ για τους θριάμβους Πετρούνια και Γιαννιώτη

Συγχαρητήρια στους Ολυμπιονίκες Λευτέρη Πετρούνια και Σπύρο Γιαννιώτη για τις επιτυχίες του στο Ρίο., έδωσε η Λαϊκή Ενότητα.

«Οι κυβερνώντες ας αφήσουν τα “tweets” και ας στηρίξουν με έργα τους νέους και τις νέες», σημειώνει, μεταξύ άλλων, η ΛΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Η ΛΑΕ εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές Λευτέρη Πετρούνια και Σπύρο Γιαννιώτη για τις τεράστιες προσπάθειες που κατέβαλαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και τις κατακτήσεις του χρυσού μεταλλίου στο αγώνισμα των κρίκων και του ασημένιου μεταλλίου στη μαραθώνια κολύμβηση των 10 χλμ., αντίστοιχα.

Ο 26χρονος Λευτέρης και η Άννα Κορακάκη, αποτελούν χαρακτηριστικά παραδείγματα των νέων που ανήκουν στη «γενιά της κρίσης» και που χωρίς καμιά ουσιαστική βοήθεια από την Πολιτεία (παρά μόνο, στην περίπτωση τους, από τις οικογένειες, τους οικείους και τους προπονητές τους) βάζουν στόχους και κατακτούν τα όνειρα τους, γεμίζοντας όλους μας με χαρά και περηφάνια. 

Αναλόγως, στην επιτυχία του 36χρονου Σπύρου Γιαννιώτη αντικατοπτρίζεται, μεταξύ άλλων, ο αγώνας που δίνουν με άνισους όρους τα άτομα των λεγόμενων «παραγωγικών» ηλικιών, απέναντι στα εφιαλτικά για τους περισσότερους δεδομένα της εποχής των μνημονίων.

Δυστυχώς, οι κατέχοντες τα ηνία της πολιτικής εξουσίας, υιοθετώντας τις τακτικές των προκατόχων τους, αρκούνται στην προσπάθεια να πάρουν -με δηλώσεις-«πυροτεχνήματα» και… άστοχα αρκετές φορές «τουϊταρίσματα»- λίγη από τη λάμψη των νικών τις οποίες επιτυγχάνουν οι νέοι και οι νέες της χώρας, μέσα από «μοναχικούς» αγώνες και με την Πολιτεία απούσα.

Όμως, τα συγχαρητήρια αξίζουν μόνο στους αθλητές οι οποίοι αγωνίζονται είτε κατακτούν, είτε δεν κατακτούν μετάλλια, μόνο και μόνο για τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλουν. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι καιρός οι κυβερνώντες να αφήσουν τις δηλώσεις – “φούσκες” και τα “tweets” και να στηρίξουν με έργα και πράξεις τους νέους, τις νέες, όσους ανήκουν στις νεότερες αλλά και στις “παραγωγικές” ηλικίες της χώρας, τόσο στον αθλητισμό, όσο και συνολικότερα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.