Λαϊκή Ενότητα: «Χαριστική βολή στην πολιτική, την δημοκρατία και την κοινωνία οι τηλεοπτικές επιλογές της κυβέρνησης»

Λαϊκή Ενότητα: «Χαριστική βολή στην πολιτική, την δημοκρατία και την κοινωνία οι τηλεοπτικές επιλογές της κυβέρνησης»

Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες εξαπολύει η Λαϊκή Ενότητα, τονίζοντας πωςι.

Σε ανακοίνωση της, η ΛΑΕ σημειώνει πως η πραγματικά πλουραλιστική και βαθιά ενημέρωση της ελληνικής κοινωνίας, μαζί με την ανάδειξη γνήσιων αξιών και την ενίσχυση των πολιτιστικών προσπαθειών της χώρας, είναι σήμερα όσο ποτέ αναγκαία να στηριχτούν από το ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο, ως αναντικατάστατες κατευθύνσεις, για μια διέξοδο του τόπου από την κρίση, η οποία δεν είναι μονόπλευρα οικονομικό ζήτημα.

«Δυστυχώς, η κυβέρνηση, εμμένοντας σε διαδικασίες αδειοδότησης των τηλεοπτικών καναλιών που είναι βαθύτατα μη αντιπροσωπευτικές, μονομερείς αυθαίρετες, εμπορευματοποιημένες, διάτρητες και αναξιόπιστες, είναι βέβαιον ότι θα επιφέρει ακόμα μεγαλύτερη τερατογέννεση στο τηλεοπτικό στερέωμα» υποστηρίζει και προσθέτει πως «το τηλεοπτικό τοπίο, με μεμονωμένες εξαιρέσεις εκπομπών, προσώπων και προσπαθειών, έχει κάνει μέχρι σήμερα απίστευτη ζημιά στον τόπο και είναι συνυπεύθυνο για την τραγωδία που διανύουμε».

Τέλος, η ΛΑΕ επισημαίνει πως «η κυβέρνηση, αντί να επιχειρήσει μια μεγάλη δημοκρατική τομή στο χώρο της τηλεόρασης, με όσα μεθοδεύει, θα επιδεινώσει ακόμα περισσότερο τα τηλεοπτικά πράγματα της χώρας, επιφέροντας νέα βαρύτατα πλήγματα στην κοινωνία, στην ίδια την πολιτική και κυρίως στη δημοκρατία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.