ΛAE κατά Βερολίνου για τις δηλώσεις Ερντογάν: «Απαράδεκτες και προκλητικές οι τοποθετήσεις»

ΛAE κατά Βερολίνου για τις δηλώσεις Ερντογάν: «Απαράδεκτες και προκλητικές οι τοποθετήσεις»

«Οι τοποθετήσεις του εκπροσώπου του γερμανικού ΥΠΕΞ Μάρτιν Σέφερ, σε σχέση με τις εμπρηστικές δηλώσεις Ερντογάν και τις τουρκικές διεκδικήσεις σε βάρος της χώρας μας, είναι τουλάχιστον απαράδεκτες και προκλητικές», τονίζει η Λαϊκή Ενότητα σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της, επισημαίνοντας ότι «δεν υπάρχουν και δεν μπορεί να υπάρξουν ίσες αποστάσεις, όπως είπε ο Μάρτιν Σέφερ, ανάμεσα στον θύτη και το θύμα, ανάμεσα σε εκείνους που σέβονται το διεθνές δίκαιο και όσους το τηρούν επιλεκτικά ή το γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια».

«Οι μετέπειτα “διορθωτικές” δηλώσεις του γερμανικού ΥΠΕΞ, δυστυχώς δεν διορθώνουν απολύτως τίποτα αλλά απλώς πετάνε την μπάλα στην εξέδρα», προσθέτει η ΛΑΕ και καταλήγει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το γερμανικό κατεστημένο, αφού με τη μνημόνια “πνίγει” την οικονομία και την κοινωνία μας, δεν είναι δυνατόν να αυθαιρετεί τώρα και σε βάρος των νόμιμων εθνικών συμφερόντων και κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.