ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Φ. Κουβέλης: «Η προσπάθεια της Ελλάδας να σταθεί στα πόδια της μας αφορά όλους»

Φ. Κουβέλης: «Η προσπάθεια της Ελλάδας να σταθεί στα πόδια της μας αφορά όλους»

«Η προσπάθεια της Ελλάδας να σταθεί στα πόδια της μας αφορά» δηλώνει ο Φώτης Κουβέλης σε συνέντευξή του καθώς υπογραμμίζει ότι βλέπει θετικά την πρόσκληση του Αλέξη Τσίπρα για συνεργασία των δυνάμεων της Αριστεράς.

Ο πρόεδρος της Ενωτικής Κίνησης Ευρωπαϊκής Αριστεράς ανέφερε συγκεκριμένα: «Η προσπάθεια να σταθεί η Ελλάδα στα πόδια της με την κοινωνία όρθια, είναι μια προσπάθεια που μας αφορά. Η Ενωτική Κίνηση Ευρωπαϊκής Αριστεράς, στην οποία ανήκω, θέλει να συμβάλει με τις θέσεις της, τις απόψεις της και στο μέτρο των δυνατοτήτων της, στην έξοδο της χώρας από την κρίση και στην προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου. Οφείλουμε να προσφέρουμε στην προσπάθεια για την αλλαγή στην Ευρώπη και για την ανάκαμψη της χώρας».

Στις επικρίσεις, απάντησε ότι επιβάλλεται η συσπείρωση όσων περισσότερων προοδευτικών μεταρρυθμιστικών δυνάμεων, «χωρίς αποκλεισμούς, μεμψιμοιρίες και εγκλωβισμούς σε διαφορές του παρελθόντος».

Ακόμη, ο κ. Κουβέλης εκτίμησε ότι η οικονομία οικονομία σταθεροποιείται κι ανακάμπτει σιγά

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

-σιγά, υπογραμμίζοντας ότι είναι απαραίτητο η ανάπτυξη να είναι δίκαιη και να συμπεριλάβει και τα κοινωνικά στρώματα που επλήγησαν πολύ από την κρίση.

Σε ό,τι αφορά τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, τόνισε ότι έπρεπε να γίνει, για να μπει τέλος σε «μια κατάσταση που απαράδεκτα υπήρχε για τρεις περίπου δεκαετίες», και εκτίμησε ότι οι χειρισμοί της κυβέρνησης κινούνται εντός του συνταγματικού πλαισίου, προσθέτοντας ότι όποιος έχει αντίρρηση για τον διαγωνισμό μπορεί να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

«Τα πράγματα είναι εξαιρετικά καθαρά. Όποιος έχει καταθέσει καλύτερη προσφορά και δεν εμπίπτει σε ασυμβίβαστα και έχει καθαρό πόθεν έσχες βεβαίως να πάρει την άδεια. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο», πρόσθεσε ο κ. Κουβέλης.

Για το ζήτημα της Τράπεζας Αττικής, τόνισε ότι αναμφισβήτητα πρέπει να ελεγχθεί. «Βεβαίως τον λόγο τον έχει και η Δικαιοσύνη. Το ποιοι -πρόσωπα και κόμματα- και πώς πήραν δάνεια και αν τα εξυπηρετούν και με ποιες διαδικασίες και με ποιο έλεγχο από την Τράπεζα της Ελλάδος είναι ζητήματα ευθυνών και πρέπει να κριθούν», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.