Α.Αλαβάνος: «Γιατί δεν ήθελα να συνεχίσω στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ»

Α.Αλαβάνος: «Γιατί δεν ήθελα να συνεχίσω στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ»

Επίθεση στην κυβέρνηση, τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Αλέκος Αλαβάνος, σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στον Alpha 9.89. «Είναι σκοτεινή περίοδος. Οι ιστορικοί θα γράψουν ότι η περίοδος των μνημονίων είναι σαν την περίοδο Μεταξά», σημείωσε χαρακτηριστικά

«Να ζητήσουν συγγνώμη και να πάνε σπίτι τους και να κλειστούν μέσα», σημείωσε ακόμη, τονίζοντας ότι «κυριαρχεί το κυνήγι της καρέκλας τίποτα άλλο. Αυτοί πρόδωσαν τα πάντα».

«Έκανε τη φιγούρα του ο Τσίπρας στο τόπο μαρτυρίου στην Καισαριανή κ φτάσαμε εδώ Δυστυχώς τον ξέρω πολύ καλά. Δεν είναι αρκετά καλοί ώστε να καταλάβουν ότι υπάρχουν όρια», σημείωσε και πρόσθεσε: «Κάνει ζημιά, αν ήμουν νέος θα έλεγα μακριά από αυτούς Ο ΣΥΡΙΖΑ βγήκε με δημοψηφίσματα και φτάσαμε εδώ».

Χαρακτήρισε επίσης «γελοιογραφική» την εξέλιξη με το Τσίπρα και τον Βαρουφάκη «και όλο αυτό που τσάμπα πέρασε η χώρα μας».

«Αριστερά χημικά έχουμε, αριστερή εκποίηση της δημόσιας ιδιοκτησίας, αριστερό μνημόνιο», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

Σύμφωνα με τον κ. Αλαβάνο, «πρέπει να αντιδράσουμε, δεν αντέχεται αυτό. Λένε συνεχώς ψέματα. Είναι νομάρχες της Μέρκελ και του Γιούνκερ. Ακούμε τους Κατρούγκαλους να γελοιοποιούν συνεχώς την πολιτική».

«Γιατί έφυγα»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι καιρός να πάρει χαμπάρι γιατί έφυγα τόσο νωρίς και αρνήθηκα να συνεχίσω την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ακόμη ο κ. Αλαβάνος και σημείωσε: «Είχε πέσει ένα προσωπείο ηθικής και συνείδησης ευαίσθητης μέσα από ίντριγκες που δεν μπορούσα να φανταστώ. Άρχισαν τα παιχνίδια εξουσίας. Τους είχα ικανούς για αυτά που κάνουν σήμερα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.