ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θανάσης Θεοχαρόπουλος: «Ούτε Τσίπρας ούτε Μητσοτάκης αλλά κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης»

Θανάσης Θεοχαρόπουλος: «Ούτε Τσίπρας ούτε Μητσοτάκης αλλά κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης»

“Ούτε Τσίπρας ούτε Μητσοτάκης πρωθυπουργοί σε μια κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης αλλά κάποιος τεχνοκράτης ή άλλος αξιόπιστος πολιτικός πρόσωπο κοινής αποδοχής”.

Αυτό επεσήμανε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, κ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος. 

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98, ανέφερε ότι η χώρα δεν αντέχει εκλογές. “Λύση δεν είναι φύγε Τσίπρα ούτε έλα Μητσοτάκη. αλλά λύση είναι κυβέρνηση εθνικής ευθύνης. Δεν μπορεί η χώρα να φύγει συνέχισε απο την αυταπάτη Τσίπρα και να πάει στην αυταπάτη Μητσοτάκη ο οποίος μάλιστα δεν ασκεί καλά το ρόλο του καθώς έχει μια καραμέλα για εκλογές και αλλαγή κυβέρνησης. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ότι αφορά το θέμα με την εκκλησία και τη συνάντηση Τσίπρα και Ιερώνυμου ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ τάχθηκε υπέρ του διαχωρισμού κράτους εκκλησίας, χωρίς δημοψήφισμα και αλλαγή του τρόπου εκμάθησης των θρησκευτικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.