Ο. Κωνσταντινόπουλος: «Καμία στήριξη στα νομοσχέδια της Κυβέρνησης – Να φύγουν τώρα!»

Ο. Κωνσταντινόπουλος: «Καμία στήριξη στα νομοσχέδια της Κυβέρνησης – Να φύγουν τώρα!»

Στη δήλωση πως δε θα ψηφίσει τη διάταξη για την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, προέβη ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής πρότεινε, περαιτέρω, το κόμμα του να μην προσφέρει στήριξη σε κανένα νομοσχέδιο της κυβέρνησης μέχρι την ανακήρυξη εθνικών εκλογών, προβάλλοντας το αίτημα «να φύγουν τώρα».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί αυτά τα νομοσχέδια αποπροσανατολιστικά, για αντιπερισπασμό σε θέματα όπως η “μπίζνα” της ΔΕΗ, η επιτήρηση μετά από τον Αύγουστο που ανακοίνωσε ο κ.Τσακαλώτος, και άλλα», δήλωσε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στο ΑΠΕ, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι με τον νόμο για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ δωρίζει 170 εκατ. ευρώ στον ιδιώτη, επιτρέπει το ιδιωτικό μονοπώλιο για την τροφοδοσία της Κρήτης, τις απολύσεις και τη δυνατότητα πώλησης των λιγνιτικών μονάδων ακόμη και σε εξευτελιστικό τίμημα.

Για την πορεία του Κινήματος Αλλαγής ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σημειώνει ότι τα σημάδια είναι ενθαρρυντικά, «εξάλλου, το “έντονο φλερτ” από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ δείχνει πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο» υπογραμμίζει και σημειώνει ότι «δεν υπάρχει η πολυτέλεια των εσωκομματικών συγκρούσεων και προσωπικών στρατηγικών».

Τέλος, για πρόταση του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, για μετεκλογική συνεργασία της ΝΔ με το Κίνημα Αλλαγής τονίζει ότι «προφανώς δεν την απευθύνει σ’ εμάς, αλλά κυρίως στο εσωτερικό της ΝΔ, όπου υπάρχουν πολλές φωνές συνεργασίας και με το ΣΥΡΙΖΑ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.