ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ποτάμι και ΔΗΣΥ ζητούν να τεθεί άμεσα στη Βουλή το θέμα διατήρησης μειωμενου ΦΠΑ στα νησιά

Ποτάμι και ΔΗΣΥ ζητούν να τεθεί άμεσα στη Βουλή το θέμα διατήρησης μειωμενου ΦΠΑ στα νησιά

Να τεθεί άμεσα προς συζήτηση στη Βουλή ζητούν Ποτάμι και Δημοκρατική Συμπαράταξη η πρόταση νόμου για τη διατήρηση μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά μέσω επιστολής, που απέστειλαν στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, οι Βασίλης Κεγκέρογλου και Γιώργος Μαυρωτάς.

«Η Πρόεδρος της Κ.Ο. της Δηµοκρατικής Συµπαράταξης ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΔΗΜ.ΑΡ. Φώφη Γεννηματά και ο Πρόεδρος της Κ.Ο. Το ΠΟΤΑΜΙ Σταύρος Θεοδωράκης καθώς και Βουλευτές των Κοινοβουλευτικών τους Ομάδων, ανέλαβαν από κοινού νομοθετική πρωτοβουλία, καταθέτοντας πρόταση νόμου με θέμα: «Προστασία α΄ κατοικίας και μέτρα στήριξης για τα νησιά» στις 11/12/2017» τονίζουν οι δύο γραμματείς των ΚΟ ΔΗΣΥ και Ποτάμι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως εξηγούν, «η διατήρηση της έκπτωσης ΦΠΑ για τα ακριτικά και δυσπρόσιτα νησιά θα αποτελέσει ένα κρίσιμο αντιστάθμισμα για τις ιδιαιτερότητες και τα προβλήματα που απορρέουν από τη νησιωτικότητα, ενώ η προστασία της α’ κατοικίας αποτελεί ένα από τα μείζονα ζητήματα που βρίσκονται διαρκώς στο επίκεντρο του κοινωνικού ενδιαφέροντος. Με δεδομένη την τεράστια σημασία των παραπάνω ζητημάτων, καθίσταται επιτακτική η ανάγκη προγραμματισμού της συζήτησης της ως άνω αναφερθείσας πρότασης νόμου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.