ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ε. Χριστοφιλοπούλου: «Παραυπάρχει δημοκρατία στο ΚΙΝ.ΑΛ. – Σεβασμός στη Φ. Γεννηματά»

Ε. Χριστοφιλοπούλου: «Παραυπάρχει δημοκρατία στο ΚΙΝ.ΑΛ. – Σεβασμός στη Φ. Γεννηματά»

Δριμεία κριτική άσκησε η Εύη Χριστοφιλοπούλου απέναντι σε όσους διαφωνούν από το Κίνημα Αλλαγής με την απόφαση της Φώφης Γεννηματά, να ζητήσει εκλογές εδώ και τώρα.

«Υπάρχουν 212.000 πολίτες που ψήφισαν για αρχηγό στο Κίνημα Αλλαγής την Φώφη Γεννηματά, δεν μπορούμε να παίζουμε. Είμαστε σε μια μετάβαση, τα όργανα στα οποία συμμετέχουμε όλοι είναι μεταβατικά, πάμε να οργανώσουμε ένα νέο κόμμα, που όμως έχει αρχηγό εκλεγμένο από τη βάση. Παραέχουμε δημοκρατία στο Κίνημα Αλλαγής. Κάποια στιγμή έχει όλο το δικαίωμα η κ. Γεννηματά να πει “ως εδώ” και καλά έκανε και το είπε.

Η κ. Γεννηματά πορεύεται με βάση τις αποφάσεις του συνεδρίου, οι αποφάσεις του συνεδρίου μιλούν για αυτόνομη πορεία. Αν ο αρχηγός δεν μπορεί να εκστομίσει το “εκλογές τώρα” χωρίς να διαβουλευτεί, τότε δεν είναι κόμμα αυτό, είναι παρέα συνιστωσών. Αυτό που πρέπει να γίνουμε γρήγορα είναι ενιαίο κόμμα».

Μάλιστα η κ. Χριστοφιλοπούλου έριξε το γάντι σε όσους ζητούν συνεργασία είτε με τον ΣΥΡΙΖΑ είτε με τη Νέα Δημοκρατία και όχι αυτόνομη πορεία, λέγοντας ότι αν δεν θέλουν μπορούν να αποχωρήσουν.

«Υπάρχουν διάφοροι οι οποίοι νομίζουν ότι μπορούν να παίξουν παιχνίδια που στην ουσία εξυπηρετούν τα συμφέροντα της Κουμουνδούρου και του Μαξίμου. Θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχουν υπόγειες διαδρομές με την Κουμουνδούρου κάποιων στελεχών μας.

Ορισμένοι, είτε απλά στελέχη είτε πιο υψηλόβαθμα, θεωρούν ότι μπορεί να παίξουν και με τη Νέα Δημοκρατία και με τον ΣΥΡΙΖΑ κατά πως τους βολεύει στα προσωπικά τους παιχνίδια και τερτίπια.

Όσοι οι κύριοι και κυρίες στο συνέδριο ψήφισαν αυτόνομη πορεία, ας κοίταζαν τι ψήφισαν. Θα πρέπει ή να καταλάβουμε όλοι ότι αυτό που προέχει είναι το μέλλον της παράταξης ή όσοι δεν μπορούν να το καταλάβουν θα αποχωρήσουν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.