ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Π.Λαφαζάνης για δολοφονία Α.Zakharchenko: «Θέλουν να γκρεμίσουν τη νέα λαϊκή εξουσία στο Donetsk»

Π.Λαφαζάνης για δολοφονία Α.Zakharchenko: «Θέλουν να γκρεμίσουν τη νέα λαϊκή εξουσία στο Donetsk»

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τοποθετήθηκε για τη δολοφονία του ηγέτη των ρωσόφιλων αυτονομιστών στο Ντόνετσκ Α.Zakharchenko

«Με οδύνη πληροφορηθήκαμε την αποτρόπαια και στυγερή τρομοκρατική δολοφονία του αντάρτη, του ριζοσπάστη, του λαϊκού ηγέτη και Προέδρου της Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk, Alexandr Zakharchenko. Όλα δείχνουν ότι πίσω από αυτήν την τρομοκρατική και δολοφονική βομβιστική επίθεση βρίσκονται κύκλοι του πραξικοπηματικού καθεστώτος του Κιέβου και πιθανότατα βαθιά ψυχροπολεμικοί μηχανισμοί και παράγοντες των ΗΠΑ».

Τα παραπάνω τονίζει, μεταξύ άλλων ο Παναγαγιώτης Λαφαζάνης, γραμματέας του ΠΣ της ΛΑΕ.

«Αυτό που επιδιώκουν όσοι σχεδίασαν και όπλισαν το χέρι των δολοφόνων-εκτελεστών του Alexandr Zakharchenko, είναι να τρομοκρατήσουν τον αγωνιζόμενο για ελευθερία, δικαιώματα και ανεξαρτησία λαό του Ντονμπάς, να γκρεμίσουν τη νέα λαϊκή εξουσία στο Donetsk και να προκαλέσουν πρόσθετα πιεστικά προβλήματα στην Ρωσία, στο πλαίσιο μιας νέας τυχοδιωκτικής ιμπεριαλιστικής στρατηγικής απομόνωσης και οικονομικού στραγγαλισμού της, στην οποία πρωταγωνιστούν οι πιο νεοφιλελεύθεροι, πολεμοκάπηλοι και αντιδραστικοί κύκλοι των ΗΠΑ» λέει ο κ. Λαφαζάνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και σημειώνει: «Είναι τραγικό για την Ελλάδα ότι η κυβέρνηση Τσίπρα-Κοτζιά συντάσσεται, δυστυχώς, με το πραξικοπηματικό καθεστώς Ποροσένκο στο Κίεβο, υπό την ομπρέλα του οποίου οργιάζουν οι νεοναζιστές τρομοκράτες σε όλη την Ουκρανία, ενώ την ίδια ώρα κλιμακώνει μια αμερικανοκρατούμενη εξωτερική πολιτική με όλο και πιο έντονο αντιρώσικο χρώμα, όπως έδειξαν και οι πρόσφατες απαράδεκτες απελάσεις ρώσων διπλωματών από την χώρα μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.