ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Μανιάτης για Υπερταμείο: «Χωρίς τσίπα τα δίνουν όλα – Είμαστε αντίπαλοι!»

Μανιάτης για Υπερταμείο: «Χωρίς τσίπα τα δίνουν όλα – Είμαστε αντίπαλοι!»

O βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Γιάννης Μανιάτης, ζητά από τους αρμόδιους υπουργούς να ακυρώσουν αμέσως την απόφασή τους για την παραχώρηση δημοσίων κτισμάτων του Ναυπλίου στο Yπερταμείο.

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ ασκεί σκληρή κριτική στην κυβέρνηση καθώς κάνει λόγο για «υποταγμένους, δόλιους και εθνικά επικίνδυνους» (!) και επισημαίνει:

«Ξεπουλούν στο Υπερταμείο μέχρι και το Κολυμβητήριο, το Γήπεδο, το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Ναυπλίου.

Έχω ζητήσει από την κυβέρνηση να καταθέσει στη Βουλή στοιχεία για όλα τα ακίνητα της Αργολίδας, που εκχώρησε στο Υπερταμείο, προκειμένου να ξεπουληθούν. Ο κ. Τσακαλώτος, υποτελής στους δανειστές, ακόμα σιωπά.

Από μια πρώτη έρευνα, διαπιστώνω ότι εκχωρούν για πώληση χαρακτηριστικά δημόσια κτήματα του Ναυπλίου. Στις καρτέλες κάποιων από τα ακίνητα αυτά αναγράφονται τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

1. «Γήπεδο», 8.665 τετρ. μέτρα

2. «Κολυμβητήριο», 1.500 τετρ. μέτρα

3. «Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής», 23.334 τετρ. μέτρα, με κτίσμα 463 τετρ. μέτρα

4. «Οικόπεδο», 24.281 τετρ. μέτρα, θέση Γλυκειάς

Ξέρουν πολύ καλά να είναι απόλυτα υπάκουοι στα ξένα αφεντικά τους, πάντα σε βάρος της εθνικής αξιοπρέπειας και του δημόσιου πλούτου.

Χωρίς τσίπα, τα δίνουν όλα.

Είμαστε απέναντι! Είμαστε αντίπαλοι!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να ακυρώσουν αμέσως την απόφασή τους!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.