ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Β.Λεβέντης: «Ο Μητσοτάκης θέλει να διαλύσει την Ένωση Κεντρώων»

Β.Λεβέντης: «Ο Μητσοτάκης θέλει να διαλύσει την Ένωση Κεντρώων»

Ο Βασίλης Λεβέντης κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Θεσσαλονίκης Φωκά.

Σε συνέντευξή του , ο Πρόεδρος της «Ένωσης Κεντρώων» προέβλεψε ότι οι εκλογές θα γίνουν πριν έρθει στην Βουλή για κύρωση η συμφωνία των Πρεσπών (σε συνεννόηση Τσίπρα-Καμμένου), και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι «ο Μητσοτάκης, άσχετα με το τι λέει τώρα, αν είναι κυβέρνηση μετά τις εκλογές θα κυρώσει την συμφωνία. «Το βράδυ των εκλογών, θα πάει στην αμερικανική πρεσβεία και σαν… λινάτσα θα πει την κυρώνω!» Πάντως, λίγο αργότερα… ανακάλεσε την «λινάτσα» και περιορίσθηκε στο… «θα κάτσει σούζα»!

Ο ίδιος, είπε, ότι στην επόμενη Βουλή («αν θα είμαι με 4-5%») θα ακυρώσει την συμφωνία, ερωτηθείς όμως για το «πώς» αρκέσθηκε να σημειώσει «τουλάχιστον θα δώσω μάχη…»

Στόχος του Μητσοτάκη, κατά τον κ. Λεβέντη, με την «αποστασία Φωκά», είναι να «εξαφανίσει την Ένωση Κεντρώων, ώστε να μην μπούμε στην Βουλή, επειδή του έχουν πει ότι πιθανότητες να εξασφαλίσει αυτοδυναμία, είναι η επόμενη Βουλή να είναι πεντακομματική. Αλλιώς, οι προοπτικές αυτές μηδενίζονται…»

Στην παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι «ναι, αλλά βουλευτές σας έχουν ήδη πάει τόσο στο ΚΙΝΑΛ όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ…», ο κ. Λεβέντης παραδέχθηκε ότι έτσι είναι, αλλά έσπευσε να προβλέψει ότι «γι’ αυτή τους την ενέργεια, ο λαός θα τους τιμωρήσει όλους, εμείς δεν θα διαλυθούμε, θα είμαστε στην επόμενη Βουλή…»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Περιγράφοντας» τον ανεξαρτητοποιηθέντα, πλέον, πρώην βουλευτή του κ. Φωκά, θύμισε ότι εξελέγη (όπως και οι άλλοι που «έφυγαν» με λίστα), άρα όφειλαν να παραδώσουν την έδρα τους, και «προειδοποίησε» αυτόν τον πολιτικό αρχηγό που «θα πάρει τον Φωκά…», ότι είναι αυτός που φώναζε… « να καεί, να καεί το…μπίπ η Βουλή!» Δεν εξήγησε πως με τέτοιες… προδιαγραφές τον περιέλαβε και ο ίδιος στις λίστες της «Ένωσης Κεντρώων», αρκέσθηκε να πει ότι « ενώ το 2015 μπορούσα να βάλω στις λίστες γνωστά ονόματα παλιών κεντρώων με δημοκρατικές περγαμηνές, που δεν θα τους αμφισβητούσε κανείς και θα μου έμεναν πιστοί μέχρι τέλους, θεώρησα ότι έπρεπε να φέρω φρέσκα πρόσωπα…»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.