ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νέα κλήση Λαφαζάνη σε απολογία – ΛΑΕ: «Βιομηχανία διώξεων από την κυβέρνηση» (φώτο)

Νέα κλήση Λαφαζάνη σε απολογία – ΛΑΕ: «Βιομηχανία διώξεων από την κυβέρνηση» (φώτο)

Σε νέα απολογία για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες εκλήθη στις 5 Οκτωβρίου ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. Η Λαϊκή Ενότητα, σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για «βιομηχανία διώξεων» που έχει σαν στόχο την τρομοκρατία του κινήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Βιομηχανία απολογιών, ως προεόρτια δικαστικών διώξεων», σε βάρος του γραμματέα της Παναγιώτη Λαφαζάνη «για τη δράση του στο πλαίσιο του κινήματος κατά των πλειστηριασμών σπιτιών και λαϊκής περιουσίας» καταγγέλλει η Λαϊκή Ενότητα.

Όπως γνωστοποιεί σε σχετική ανακοίνωση μετά την κλήση σε απολογία του Παν. Λαφαζάνη από το «αμαρτωλό «Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος» για κατηγορίες που αφορούν το μισό ποινικό κώδικα», σε διάστημα ολίγων ημερών εστάλη στο Παν. Λαφαζάνη νέα κλήση σε απολογία για ενδεχόμενη δίωξη από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών που αφορά παράβαση των άρθρων 334 παρ. 3 και 396 του Ποινικού Κώδικα που αφορούν το αδίκημα της Διατάραξης της κοινής ειρήνης (Ιδιώνυμο) και το αδίκημα της παρακώλυσης συναγωνισμού.

«Προφανέστατα και παρά τα ψεύδη του Τζανακόπουλου η βιομηχανία διώξεων κατά Λαφαζάνη εκπορεύεται απευθείας από την κυβέρνηση και έχει στόχο την τρομοκρατία του κινήματος και την ανακοπή της πολιτικής δυναμικής της ΛΑΕ. Περιττό να πούμε ότι οι διώξεις θα γίνουν κόλαφος για τους διώκτες και κυρίως για την κυβέρνηση». Ο Πανaγιώτης Λαφαζάνης εκλήθη σε απολογία από την πταισματοδίκη για την Παρασκευή 5/10/18.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.