Κουτσούκος: «Yπόλογος για βαριά αμέλεια ο Τσακαλώτος για τα 10.119 ακίνητα που εκχώρησε στο Υπερταμείο»

Κουτσούκος: «Yπόλογος για βαριά αμέλεια ο Τσακαλώτος για τα 10.119 ακίνητα που εκχώρησε στο Υπερταμείο»

Ως «ομολογία βαριάς αμέλειας», χαρακτηρίζει το Κίνημα Αλλαγής την ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών αναφορικά με την εκχώρηση 10.119 ακινήτων στο Υπερταμείο μεταξύ των οποίων αρχαιολογικοί χώροι, νοσοκομεία, σχολεία κ.α.

Ο βουλευτής της ΔΗΣΥ Γιάννη Κουτσούκος σε δήλωσή του επισημαίνει πως «η χθεσινή ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών με την οποία επιβεβαιώνει την καταγγελία μας, ότι χωρίς έλεγχο, όπως ο δικός τους νόμος ορίζει (αρ. 209 ν.4389/2016) παρέδωσε στο Υπερταμείο τα 10.119 ακίνητα κυριότητας του Ελληνικού Δημοσίου, αποτελεί ομολογία βαριάς αμέλειας –προκειμένου να αποφύγει τον καταλογισμό δόλου» και προσθέτει «Δυστυχώς για την Κυβέρνηση και τον κ. Τσακαλώτο η μεθόδευσή του να μεταβιβάσει στο Υπερταμείο τα 10.119 ακίνητα, με αναφορά μόνο των ΚΑΕΚ, αποκαλύφθηκε εν μέρει από την έρευνα των ΜΜΕ, καθώς και από την Ερώτησή μας–Αίτημα Κατάθεσης Εγγράφου (11-9-2019), η οποία παραμένει αναπάντητη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Κουτσούκος υπογραμμίζει δε ότι «Το Κίνημα Αλλαγής θα επιμένει προκειμένου να μάθει ο Ελληνικός Λαός όλη την αλήθεια για τις εγκληματικές πράξεις και παραλήψεις της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, γι αυτό θα μετατρέψουμε την αναπάντητη Ερώτηση-ΑΚΕ σε Επερώτηση σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής, ενώ θα επανακαταθέσουμε την Τροπολογία για την ακύρωση του ΦΕΚ Β΄2317/18 και ΦΕΚ Β΄2320/18 με τα οποία έγινε η μεταβίβαση των 10.119 ακινήτων, προκειμένου να προστατευθεί η Δημόσια Περιουσία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.