ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συνεδριάζει εκτάκτως η Κίνηση ΠΡΑΤΤΩ του Νίκου Κοτζιά «για να παρθούν αποφάσεις»

Συνεδριάζει εκτάκτως η Κίνηση ΠΡΑΤΤΩ του Νίκου Κοτζιά «για να παρθούν αποφάσεις»

Συνεδριάζει αύριο η Πολιτική Γραμματεία του ΠΡΑΤΤΩ, του πολιτικού φορέα στον οποίον είναι επικεφαλής ο Νίκος Κοτζιάς και αναμένεται να παρθούν οριστικότερες αποφάσεις όπως διέρρευσαν μέλη του.

Στο τραπέζι της συνεδρίασης της ΠΓ της κίνησης ΠΡΑΤΤΩ, τίθεται εκ των πραγμάτων το θέμα στρατηγικής της κίνησης εφεξής και ειδικότερα, της συμμαχίας με το κυβερνών κόμμα. Ολα δείχνουν πως ο Νίκος Κοτζιάς θα τραβήξει στα άκρα τη σύγκρουση με τον υπουργό Αμυνας.

Η συνεργαζόμενη με τον ΣΥΡΙΖΑ κίνηση, διαθέτει πλέον μόνο βουλευτές: Τον Νίκο Τόσκα και την Γεωργία Γεννιά.

Ο Νίκος Κοτζιάς -εξωκοινοβουλευτικός υπουργός – παραιτήθηκε από το ΥΠΕΞ, ο Νίκος Τόσκας αποπέμφθηκε από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (ο οποίος πάντως φέρεται εσχάτως να έχει πάρει αποστάσεις από το «ΠΡΑΤΤΩ») ενώ εξωθήθηκε σε παραίτηση από την θέση του και ο πρώην γ.γ. Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Καπάκης, μετά την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην σύσκεψη θα εξεταστεί μεταξύ άλλων και η μεθόδευση κατάθεσης πρότασης νόμου, σχετικά με την διαφάνεια των κονδυλίων του υπουργείου Αμυνας, στα πρότυπα των κονδυλίων του ΥΠΕΞ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενα ακανθώδες θέμα, το οποίο αποτέλεσε και την θρυαλλίδα στο υπουργικό συμβούλιο της Τρίτης και ακολούθησε η αντιπαράθεση Κοτζιά-Καμμένου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.