ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Π.Λαφαζάνης: «Ο Α.Τσίπρας επέλεξε την καταστροφική πορεία της συνθηκολόγησης και του άθλιου 3ου μνημονίου»

Π.Λαφαζάνης: «Ο Α.Τσίπρας επέλεξε την καταστροφική πορεία της συνθηκολόγησης και του άθλιου 3ου μνημονίου»

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Η ΛΑ.Ε. και η πρότασή μου στην τότε κυβέρνηση του να θέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, μετά το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, την έξοδο από την ευρωζώνη ως ρεαλιστική και βιώσιμη εναλλακτική λύση για την Ελλάδα, έχουν καταστεί εφιάλτης για τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος επέλεξε τότε την καταστροφική πορεία της συνθηκολόγησης και του άθλιου 3ου μνημονίου», δήλωσε ο γραμματέας της ΛΑΕ.

«Ο Αλέξης Τσίπρας επανέρχεται διαρκώς στον τόπο του εγκλήματος, σε μια απέλπιδα προσπάθεια του να “εξιλεωθεί” για το ξεδιάντροπο πραξικόπημα του που μετέτρεψε το “ΟΧΙ” του δημοψηφίσματος σε εξευτελιστικό “ΝΑΙ”, φτάνοντας στο σημείο να οικτίρει και τη Βρετανία για την απόφαση της να φύγει από την ΕΕ, προσάπτοντας στο Brexit λοιμούς και καταποντισμούς, τάχα, για τις “εργατικές δυνάμεις” αυτής της χώρας», συνέχισε ο κ. Λαφαζάνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Βλέπετε ο βρετανικός λαός δεν άκουσε τις νουθεσίες Τσίπρα και πολύ περισσότερο δεν ακολούθησε την κατάπτυστη συνταγή του Έλληνα πρωθυπουργού και πολιτικού υπαλλήλου της Γερμανίας, να κάνει, όπως ο ίδιος έκανε, το “ΟΧΙ” σε “ΝΑΙ”. Ο Αλ. Τσίπρας προτίμησε να σώσει το ευρώ και την ευρωζώνη από το “χάος”, κατά τη ρήση του Γ. Ντάισελμπλουμ, θυσιάζοντας την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό σε επ’ αόριστον χρεοδουλοπαροικία και νεοαποκιοποίηση. Το πολιτικό και ποινικό τίμημα που θα πληρώσουν γι’ αυτό ο Αλέξης Τσίπρας και όλοι οι μνημονιακοί πρωθυπουργοί της χώρας, δεν θα αργήσει να επέλθει και θα είναι βαρύτατο», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.