«Σφάζονται» στην ΔΗΜΑΡ για την καρέκλα: 19 στελέχη θέλουν να μείνουν στο ΚΙΝΑΛ [ονόματα]

«Σφάζονται» στην ΔΗΜΑΡ για την καρέκλα: 19 στελέχη θέλουν να μείνουν στο ΚΙΝΑΛ [ονόματα]

Η Συμφωνία των Πρεσπών υπήρξε μοιραία για την ΔΗΜΑΡ. Ο πρόεδρός της Θανάσης Θεοχαρόπουλος διεγράφη από την Φώφη Γεννηματά και ο ίδιος αποφάσισε να πάρει διαζύγιο από το ΚΙΝΑΛ.

Το διαζύγιο με το ΚΙΝΑΛ αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ, έπειτα από τη διαγραφή του προέδρου του κόμματος, Θανάση Θεοχαρόπουλου, λόγω της στήριξης στη συμφωνία των Πρεσπών.

«Δεδομένου ότι η απόφαση ψήφισης της «Συμφωνίας των Πρεσπών» είναι συλλογική απόφαση του κόμματός μας και όχι προσωπική απόφαση του Θανάση Θεοχαρόπουλου, η επιλογή της κ. Γεννηματά να διαγράψει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ σημαίνει απομάκρυνση της ΔΗΜΑΡ από το Κίνημα Αλλαγής. Πολύ περισσότερο που η απόφαση διαγραφής δεν λήφθηκε μετά την ψηφοφορία στη Βουλή, αλλά μετά από την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

35 στελέχη ζητούν να μείνουν στο ΚΙΝΑΛ

Ωστόσο, 35 μέλη της ΔΗΜΑΡ, μεταξύ των οποίων και ο Σταμάτης Μαλέλης, ζητούν σήμερα, με παρέμβασή τους, να συγκλιθεί η κεντρική επιτροπή της ΔΗΜΑΡ για να αποφασίσει την παραμονή στο ΚΙΝΑΛ.

Δείτε την ανακοίνωση των 35

Οι υπογράφοντες- από τα 35 μέλη της ΔΗΜΑΡ- εκλεγμένοι από τους συνέδρους της, στην Κ.Π.Ε του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ στο πλαίσιο του συνεδρίου του περασμένου Μαρτίου, δηλώνουμε ότι η απόφαση ακύρωσης της συμμετοχής της ΔΗΜΑΡ στο ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ από την Ε.Ε της δεν μας καλύπτει και ζητάμε την άμεση σύγκλιση της Κ.Ε που θα αποφανθεί τελικά για το ζήτημα αυτό και ταυτόχρονα θα αποφασίσει για τον πολιτικό προσανατολισμό και τον οδικό χάρτη της περαιτέρω πορείας της ΔΗΜΑΡ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ το 2015 ελήφθη με απόφαση της Κ.Ε της ΔΗΜΑΡ και το ίδιο όργανο πρέπει να αποφασίσει και για τα επόμενα βήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

1.ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
2.ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
3. ΔΑΡΣΙΝΟΣ ΤΑΣΟΣ
4. ΕΥΔΟΚΙΜΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
5. ΚΑΡΑΝΤΕΜΟΙΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
6.ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ
7. ΜΕΓΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
8.ΜΟΧΙΑΝΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
9.ΜΠΟΥΛΜΠΑΣΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
10.ΜΠΟΥΡΝΟΒΑ ΕΥΓΕΝΙΑ
11.ΜΩΡΟΥ ΙΣΜΗΝΗ
12. ΝΤΕΛΚΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
13. ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΕΦΗ
14.ΠΑΝΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
15. ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
16. ΣΑΜΠΑΤΑΚΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
17. ΣΙΑΚΑΝΤΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
18. ΣΤΑΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
19. ΜΑΛΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ Γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.