ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Π.Λαφαζάνης: «Θεωρώ ότι ανά πάσα στιγμή ο Αλέξης Τσίπρας θα κάνει εκλογές για να αιφνιδιάσει»

Π.Λαφαζάνης: «Θεωρώ ότι ανά πάσα στιγμή ο Αλέξης Τσίπρας θα κάνει εκλογές για να αιφνιδιάσει»

Εκλογές θα γίνουν όταν αποφασίσει ο Αλέξης Τσίπρας ότι είναι γι’ αυτόν η καλύτερη στιγμή, για να αιφνιδιάσει, άρα ανά πάσα στιγμή, εκτίμησε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας είπε μάλιστα πως ο ίδιος δεν πιστεύει πως τα σενάρια που λένε πως οι εκλογές θα γίνουν τον Μάιο ή τον Οκτώβριο έχουν βάση.

«Εκλογές θα γίνουν όταν αποφασίσει ο Τσίπρας, ούτε κι αυτός ξέρει, κάθε μέρα ψάχνει το χρόνο, για να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα» είπε.

Οι ίδιοι κύκλοι του Μαξίμου που διέδιδαν ότι οι εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο, διαδίδουν τώρα ότι οι εκλογές θα γίνουν το Μάιο, δεν ξέρω αν το κάνουν κατευθυνόμενα ή αν το πιστεύουν όντως, αλλά δεν τους πιστεύω, είπε ο κύριος Λαφαζάνης.

«Θεωρώ ότι ανά πάσα στιγμή θα κάνει εκλογές (σσ ο Αλέξης Τσίπρας) για να αιφνιδιάσει, για να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα», εξήγησε προσθέτοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει δημοσκοπικά και πως η πραγματική εικόνα είναι πολύ χειρότερη από αυτήν που δείχνουν οι «κατασκευασμένες», όπως τις χαρακτήρισε, δημοσκοπήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κύριος Λαφαζάνης εξάλλου μίλησε και για τις σχέσεις που έχει αναπτύξει με το κίνημα των κίτρινων γιλέκων, καθώς έχει ήδη πάρει μέρος δύο φορές στις διαδηλώσεις στο Παρίσι. Την επόμενη Παρασκευή, είπε, θα βρίσκεται στην Αθήνα στέλεχος του κινήματος που θα μιλήσει στο ελληνικό κοινό σε εκδήλωση της Λαϊκής Ενότητας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.