ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Φ.Γεννηματά: «Ο κ. Τσίπρας ειδικεύεται στα βαφτίσια, βάφτισε το διαρκές μνημόνιο έξοδο από τα μνημόνια»

Φ.Γεννηματά:  «Ο κ. Τσίπρας ειδικεύεται στα βαφτίσια, βάφτισε το διαρκές μνημόνιο έξοδο από τα μνημόνια»

«Έχουμε έναν πρωθυπουργό σε απόγνωση, ο οποίος σκέφτεται μονάχα την προσωπική του επιβίωση και κάνει delivery υπουργείων στους πρόθυμους από την Αριστερά μέχρι την άκρα Δεξιά» τόνισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

«Αγνόησε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ» προσέθεσε, ενώ σε ότι αφορά στο ενδεχόμενο να αποχωρήσουν και άλλα στελέχη από τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς είπε ότι «αν υπάρχουν και άλλοι αμοραλιστές να το κάνουν τώρα».

«Οι πολίτες έρχονται σε εμάς, η προσπάθεια λεηλασίας θα πέσει στο κενό» υποστήριξε.

Μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση η Φώφη Γεννηματά χαρακτήρισε εξαιρετικά σημαντική την πρόταση των Γερμανών σοσιαλδημοκρατών να επιδοτούνται οι χώρες σε κρίση για τα επιδόματα ανεργίας.

Στο πλαίσιο αυτό διευκρίνισε πως ο Αλέξης Τσίπρας κλήθηκε από τους Ευρωπαίους σοσιαλιστές με την ιδιότητα του πρωθυπουργού μιας χώρας που εφάρμοσε τις επιλογές λιτότητας του Σόιμπλε.

«Ο κ. Τσίπρας ειδικεύεται στα βαφτίσια» προσέθεσε «βάφτισε το διαρκές μνημόνιο έξοδο από τα μνημόνια και τώρα θέλει να βαφτίσει τον εαυτό του Κεντροαριστερό.

Η Φώφη Γεννηματά εξήγησε τη σκοπιμότητα του συνεδρίου που ανακοίνωσε και χαρακτήρισε πολύ καλές τις σχέσεις της με τον Γιώργο Παπανδρέου «με τις συμφωνίες και τις διαφωνίες μας».

Στη συνέχεια επισήμανε τις κοινές ευθύνες Τσίπρα και Μητσοτάκη που διατηρούν τη συντήρηση στον τόπο. «Ταυτίζονται σαν δύο σταγόνες νερό» είπε χαρακτηριστικά. «Είναι ο μεγαλύτερος χορηγός επιστροφής της Δεξιάς στην εξουσία και το Κίνημα Αλλαγή προσπαθεί να φρενάρει» σημείωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στάθηκε και στη λεγόμενη καραμανλική συνιστώσα επισημαίνοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να κρύψει τις ευθύνες της περιόδου Καραμανλή για τη χρεοκοπία τη χώρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.